Doorsturen
 
Doorsturen
 

Slaapwacht/Begeleider Barneveld (8-28 uur)

Als slaapwacht ben je het incidenteel aanspreekpunt voor de bewoners gedurende de nacht. Dit is voor 45 cliënten van 2 woonvormen en 20 cliënten die zelfstandig wonen. Zij hebben de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met de slaapdienst. In geval van calamiteiten handel je volgens het bestaande protocol. ...

 • Regio: Barneveld
 • Vakgebied: Begeleiding/agogie
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 8 - 28 uur

Wat ga je doen?

Als slaapwacht ben je het incidenteel aanspreekpunt voor de bewoners gedurende de nacht. Dit is voor 45 cliënten van 2 woonvormen en 20 cliënten die zelfstandig wonen. Zij hebben de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met de slaapdienst. In geval van calamiteiten handel je volgens het bestaande protocol. Daarnaast ben je ook BHV-verantwoordelijk voor een woonvorm. Gemiddeld heb je twee slaapdiensten per week, de overige tijd word je ingezet als begeleider.

Als begeleider werk je in een late of een vroege dienst. Na elke dienst zorg je uiteraard voor een goede overdracht. Het doel is dat cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen deelnemen aan het sociaal-/maatschappelijke leven. Naast de individuele begeleiding van de cliënten neem je deel aan groepsactiviteiten binnen en buiten de woonvorm. Daarnaast heb je contacten met het sociale netwerk van de cliënten. De begeleiding van onze cliënten is sterk gericht op persoonlijke ontwikkeling en praktische– en sociale vaardigheidstraining. Op deze manier vergroten wij de zelfredzaamheid en bevordering van de maatschappelijke participatie. Dit alles doe je vanuit een methodische werkhouding. De basis voor je werk is de vertrouwensband die je opbouwt met cliënten.

Het team bestaat uit 12 collega’s, agogisch opgeleid en er heerst een goede sfeer. Samen met je collega’s geef je inhoud aan de individuele hersteldoelen van de cliënten.

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde MBO 4/HBO opleiding (SPW, ziekenverzorgende, verpleegkundige, vergelijkbare opleidingen);
 • minimaal 2 jaar werkervaring binnen de ggz;
 • kennis en ervaring binnen de psychiatrie;
 • uitstekende communicatieve vaardig zowel mondeling als schriftelijk; je bent in staat om een heldere verslaglegging te maken;  
 • flexibilieit, tijdens ziekte en vakantie van collega’s. 

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 8 - 28 uur per week voor bepaalde tijd; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 40 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 2863,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App, bel of mail dan met Jelle van de Kraats (teamleider) via: 06-53431179 of j.vandekraats@ggzcentraal.nl. 

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 12-08-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen