Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundige deeltijdbehandeling Psychiatrie & Verslaving Ermelo (24-28 uur)

Als verpleegkundige kom je in een klein super betrokken team. 'Met z’n drieën fixen we gewoon alles wat nodig is om onze eigen toko te runnen. Matchen met ons is belangrijker dan veel ervaring. We werken super zelfstandig, bieden ons eigen product, beheren onze eigen wachtlijst en doorstroom, en hebben samen een ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 24 - 28 uur

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige kom je in een klein super betrokken team. 'Met z’n drieën fixen we gewoon alles wat nodig is om onze eigen toko te runnen. Matchen met ons is belangrijker dan veel ervaring. We werken super zelfstandig, bieden ons eigen product, beheren onze eigen wachtlijst en doorstroom, en hebben samen een geweldig leuke baan'. (aldus de ervaring van teamlid Linda van Zuthem).

Je begeleidt mensen van 18 tot 65 jaar, die problemen hebben met alcohol, drugs, slaap- of kalmeringsmiddelen of gokken. Het onder controle krijgen van het verslavingsprobleem is de uitdaging.
Uitgangspunt is dat cliënten ’s ochtends komen en in de middag weer weggaan.

Jij voert de regie over het geboden therapieprogramma, je voert zelfstandig groeps- en individuele gesprekken, gaat op huisbezoek en je biedt woonbegeleiding. Veel regelen, bellen, afspreken en dan vooral samen. Zorgvuldig afstemmen met de cliënt, zijn naasten en met verwijzer over verdere behandeling en nazorg is voor jou de normaalste gang van zaken.

Jouw verpleegkundige blik houdt scherp in de gaten of het even niet gaat, dan regel je één van de 4 bedden, die beschikbaar zijn voor klinische opnames. Je stemt goed af met de collega’s van de detox voor o.a. het delen medicatie in de nacht. Deze samenwerking is gewoon, ook met de poli. Zo borg je soepele doorstroming en natuurlijk de best mogelijke zorg.

Jouw taken in het kort:
 • je begeleidt patiënten met psychiatrische- en verslavingsproblematiek, zowel individueel als in groepsverband, op locatie en in de thuissituatie; 
 • samen met collega's van het multidisciplinair team (behandelaren, vaktherapeuten en maatschappelijk werkers) ga je invulling geven aan de behandel- en afdelingsdoelstellingen;
 • je neemt deel aan behandelplanbesprekingen, individuele gesprekken en groepsgesprekken met patiënten en je voegt je in verschillende werkgroepen;
 • En jouw kennis en ervaring ga je overdragen tijdens de werkbegeleiding aan leerling verpleegkundigen en stagiaires.

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde mbo of hbo verpleegkundige opleiding met BIG registratie;
 • specifieke voorkeur om met groepen te werken;
 • in staat zijn zelfstandig en in teamverband te werken;
 • enthousiasme en vaardigheden om je te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen binnen de problematiek van de Dubbele Diagnose.

Wat mag je verwachten?

Een bijzonder leuke baan in een enthousiast team, waar je, naast de dubbele diagnose problematiek, kijkt naar kwaliteiten van de cliënt en samenwerkt aan verder te ontwikkeling van zijn/haar talenten. Wij vinden het belangrijk dat ieder individu zich gehoord, gezien en geholpen voelt. Gastvrije zorg staat bij ons dan ook hoog in het vaandel! 
En ook:
 • een inwerkprogramma en samenwerken in een multidisciplinair team;
 • via Training & Ontwikkeling (klik voor info) kun je trainingen en e-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen;
 • doorgroeimogelijkheden naar senior verpleegkundige, SPV of verpleegkundig specialist;
 • een arbeidsovereenkomst als verpleegkundige voor onbepaalde tijd voor 24 uur per week;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,-- en maximaal € 3.135,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering;
 • een verlofregeling en levensfase-uren.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal.

Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Bij psychiatrie & verslaving locatie Johannesbos Veldwijk kunnen mensen – van 18 tot 65 jaar –  terecht die problemen hebben met alcohol, drugs, slaap- of kalmeringsmiddelen of gokken. De behandeling richt zich op dubbele diagnose, het onder controle krijgen van het verslavingsprobleem en het behandelen van de psychiatrische stoornis volgens het IDDT model. 

Wij benaderen verslaving als een chronische ziekte en werken herstel-ondersteunend. Tijdens en aan het eind van de behandeling stemmen wij samen met de cliënt, zijn naasten en met de verwijzer af over verdere behandeling en nazorg.

Wil je meer weten over de sector Verslavingszorg, binnen het RVZe Veluwe & Veluwe Vallei? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Bel of app dan met Rosita Vos op 06-10948953 (teamleider).

Wil je direct solliciteren? Stuur dan jouw actuele cv en korte motivatie.
Gesprekken vinden aansluitend en in overleg plaats.

Een referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure (wij vergoeden de kosten).
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 18-07-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen