Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundige deeltijdbehandeling Centrum voor Ouderenpsychiatrie (CVO) Ermelo (24 uur)

Als verpleegkundige op de Deeltijdbehandeling van het Centrum voor Ouderenpsychiatrie (CVO) begeleid je ouderen van 60+ met psychiatrische problematiek, die thuis/zelfstandig wonen, maar een of meerdere dagen(dagdelen) in de week naar de deeltijdbehandeling komen. Vaak is bij deze patiënten sprake van angst ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige op de Deeltijdbehandeling van het Centrum voor Ouderenpsychiatrie (CVO) begeleid je ouderen van 60+ met psychiatrische problematiek, die thuis/zelfstandig wonen, maar een of meerdere dagen(dagdelen) in de week naar de deeltijdbehandeling komen. Vaak is bij deze patiënten sprake van angst en stemmingsklachten, persoonlijkheids- en verslavingsproblemen.
Deeltijdbehandeling kan nodig zijn wanneer ambulante behandeling onvoldoende helpt, om opname te voorkomen of na een opname in de kliniek. De therapieën binnen de deeltijdbehandeling variëren van inzichtgevende therapie, cognitieve gedragstherapie en/of structuur tot ondersteuning en daginvulling. Het programma is gevuld met praatonderdelen, non verbale therapie, beweegonderdelen en activiteiten.

Als verpleegkundige begeleid je patiënten in groepsverband en individueel. Dit betekent dat je groepsgesprekken begeleidt, alleen of als co-therapeut. Je voert individuele gesprekken met de patiënten van wie je persoonlijk begeleider bent, daarnaast ben je aanwezig bij familie- of echtpaargesprekken. Je voert overleg binnen je eigen team en met ambulante hulpverleners, zoals SPV en PIT, die betrokken kunnen zijn bij onze patiënten of met hulpverleners van andere organisaties.

Natuurlijk heb je ook verpleegkundige taken zoals:
 • het rapporteren/vastleggen en registreren van uitgevoerde handelingen;
 • taken gericht op een goed verloop van de dag;
 • overleggen met andere disciplines over de patiënten;
 • een actieve bijdrage leveren aan het tot stand komen van behandelplannen en evaluaties.
Door de verschillende taken die je zelfstandig verricht, de verscheidenheid aan psychiatrische problematiek en de verschillende doelgroepen is het een leuke, uitdagende en gevarieerde werkplek.
In deze functie werk je (overdag) met een regelmatig rooster. Om vakanties en ziekte op te kunnen vangen doen we een beroep op jouw flexibiliteit (extra dagen werken).

Het basisteam van de deeltijdbehandeling waarin je werkt bestaat uit vier verpleegkundigen, een gz-psycholoog, een gz-psycholoog in opleiding en een psychiater. Daaromheen werken we veel samen met therapeuten, agogen en activiteitenbegeleiders die betrokken zijn bij het programma. We zijn een gedreven en enthousiast team dat is gericht op samenwerking en zijn voortdurend bezig met het inhoudelijk ontwikkelen van het aanbod van de deeltijdbehandeling en de modules die we willen aanbieden.

Wat heb je nodig?

Je kunt zelfstandig werken en omgaan met groepen en groepsdynamiek. Je werkt oplossingsgericht en jouw communicatieve en sociale vaardigheden zijn goed. 
Verder vragen wij:
 • diploma verpleegkundige niveau 4 of niveau 6, met BIG registratie;
 • jouw kennis op somatisch gebied is up to date;
 • affiniteit met ouderenpsychiatrie en of gerontopsychiatrie;
 • ervaring met CGT of opgeleid zijn tot CGT-werker is een pre.

Wat mag je verwachten?

 • een parttime arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24 uur per week;
 • een persoonlijk inwerkprogramma, de eerste week draai je bovenop de formatie mee, om een start te maken in het leren kennen van de cliënten, je nieuwe collega's en de afdeling;
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen; 
 • doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie via de opleiding HBO-V, SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • het salaris is minimaal € 1.843,-- en maximaal € 3.135,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en de herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

Het behandelprogramma ouderenpsychiatrie biedt op de Noordwest-Veluwe een gevarieerd behandel- en begeleidingsaanbod. Het behandelprogramma staat voor herkenbare en gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg en zoekt bij de uitoefening van taken afstemming en samenwerking met andere zorgaanbieders als huisartsen, verpleeg- en verzorgingshuizen, algemene ziekenhuizen, WMO en thuiszorginstellingen, gericht op taakverdeling, overzichtelijkheid en samenhang in het totale zorgaanbod.
We hechten veel waarde aan kleine lokale netwerken van hulpverleners die goed van elkaars expertise op de hoogte zijn. Per patiënt is zo maatwerk mogelijk.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Fokke Post (hoofd bedrijfsvoering): 06-30302907, of neem telefonisch contact op met Esther van Sevenhuijsen via 0341-566325. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 01-07-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen