Doorsturen
 
Doorsturen
 

Klinisch Neuropsycholoog in opleiding GGz Centraal

Per januari 2020 hebben wij een opleidingsplaats voor klinisch neuropsycholoog beschikbaar. Het opleidingstraject is zo ingericht dat je gedurende je opleiding werkzaam bent binnen diverse behandelprogramma’s om zo brede kennis en ervaring op te kunnen doen binnen de specialistische ggz. Je start de opleiding op ...

  • Regio: Hilversum
  • Vakgebied: OpleidingsplaatsenGedragswetenschappen
  • Opleidingsniveau: WO
  • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Per januari 2020 hebben wij een opleidingsplaats voor klinisch neuropsycholoog beschikbaar.
 
Het opleidingstraject is zo ingericht dat je gedurende je opleiding werkzaam bent binnen diverse behandelprogramma’s om zo brede kennis en ervaring op te kunnen doen binnen de specialistische ggz. Je start de opleiding op de afdeling kinder- en jeugdpsychiatrie. Er zal vervolgens samen met jou gekeken worden op welke manier het vak tot klinisch neuropsycholoog bij patiënten met diverse neuropsychiatrische problematiek in de gehele levensloop aan bod kan komen gedurende de opleidingsperiode. Daarnaast werk je in de loop van je praktijkopleidingsroute zowel in een poliklinische als in een (dag-)klinische setting. Het behandelaanbod betreft individuele, systeem- en groepsbehandelingen die ambulant, in deeltijd of klinisch kunnen plaatsvinden. Je werkt in multidisciplinaire teams, waarbij je naast jouw eigen collega’s ook regelmatig samenwerkt met diverse externe partijen. Als gz-psycholoog in opleiding tot specialist (GIOS) speel je een belangrijke rol in de samenwerking en het creëren en ontwikkelen van nieuwe behandelingen en interventies.

Onder verantwoordelijkheid van een ervaren en bevlogen praktijkopleider ontvang je werkbegeleiding en
supervisie op het gebied van behandeling, diagnostiek, management en wetenschappelijk onderzoek: de vier belangrijke bouwstenen van de opleiding en het werk van de specialist.
 
Onderzoek en innovatie vormen de motor van het vak en zijn daarom nauw met de opleiding tot klinisch neuropsycholoog verbonden. Bij GGz Centraal verrichten we veel onderzoek, o.a. op het gebied van ontwikkelingsstoornissen, psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en angst- en dwangstoornissen. Onderzoeken die binnen GGz Centraal plaatsvinden zijn over het algemeen praktijkgericht en kunnen direct van invloed zijn op de kwaliteit van diagnostiek en behandeling in de dagelijkse patiëntenzorg. Voor het wetenschappelijk onderzoek sluit je aan bij een van de vier onderzoekslijnen zodat je profiteert van de ervaring en kennis die er is en zelf actief meebouwt aan nieuwe inzichten. Het verrichten van het onderzoek doen wij in nauwe relatie met de verschillende universitaire centra. De veranderingen en uitdagingen binnen de ggz geven daarnaast ook veel mogelijkheden voor het oppakken van een management project dat er toe doet en waarmee je naast het leren en ervaring opdoen ook echt een bijdrage levert aan het verder brengen van de zorg. 

Wat heb je nodig?

Vooropgesteld is jouw affiniteit met de (neuro)psychiatrie. De doelgroep, de casuïstiek en de ontwikkelingen in dit brede werkveld spreken jouw interesse buitengewoon aan. Vanzelfsprekend ben je geregistreerd als gz-psycholoog en heb je bij voorkeur op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen gewerkt.

Eigenschappen als betrokkenheid, doorzettingsvermogen, (intellectuele) nieuwsgierigheid, analytisch inzicht en zelfreflectie helpen jou het beste uit jezelf en je specialisatieopleiding te halen. Talentvolle gz-psychologen met een sterke gerichtheid op innovatie, creativiteit en samenwerking mogen zich dan ook bijzonder aangesproken voelen.

Wat mag je verwachten?

De basis is prima in orde. Je krijgt een contract voor 32 uur per week voor de duur van vier jaar (01-01-2020 t/m 31-12-2023). Het salaris is conform de CAO GGZ, IP nummer 42 tot IP nummer 56 (minimaal  € 3.965,-- en maximaal € 4.871,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van relevante werkervaringsjaren als gz-psycholoog.

Wij vergoeden 50% van de opleidingskosten die aan de stichting PDO GGZ moeten worden betaald; dit is exclusief literatuur. Wij hanteren geen terugbetalingsregeling van de studiekosten.
 
Je wordt begeleid en gecoacht door ervaren klinisch neuropsychologen die jou graag de fijne knepen van het vak laten leren kennen en op wie je kan terugvallen bij vragen of om mee te sparren.

Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, eindejaarsregeling en een pakket op het gebied van pensioen en verzekeringen maakt onder andere deel uit van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Lees hier  meer over de overige voorwaarden.

Waar ga je werken?

Wij zijn GGz Centraal, specialist in geestelijke gezondheidszorg, verdeeld over vier regio’s in het midden van het land. Via een actief scholingsbeleid en met oog voor individueel talent, stimuleren wij onze bijna 3.000 medewerkers om hun kwaliteiten te ontwikkelen en optimaal in te zetten voor de beste zorg van onze cliënten. Onderwerpen als samenwerking & kennisdeling, innovatie, accent op veerkracht & herstel, goed werkgeverschap en financieel krachtige bedrijfsvoering bepalen onze dagelijkse praktijk.

Inmiddels kennen wij een jarenlange opleidingstraditie. Jaarlijks bieden wij een ruim aantal erkende praktijkopleidingsplaatsen voor postmaster opleidingen Gedragswetenschappen. Psychologen en gz-psychologen kunnen bij ons het praktijkgedeelte doen van hun opleiding tot respectievelijk gz-psycholoog, klinisch psycholoog en klinisch neuropsycholoog.

Solliciteren

Neem voor vragen contact op met Marit Bierman (klinisch neuropsycholoog en praktijkopleider) via het secretariaat van de opleiding, bereikbaar op 06-23436471, of mail naar  secretariaat.p-opleiding@ggzcentraal.nl.

Direct solliciteren? Stuur voor 2 augustus 2019 jouw cv en motivatiebrief t.a.v. Christel Hessels, P-opleider GGz Centraal. Wij nemen alleen sollicitaties via onze website in behandeling. Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure vind je hier.

 

Reageren kan tot 02-08-2019.

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen