Doorsturen
 
Doorsturen
 

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) Polikliniek Harderwijk (32-36 uur)

Werk jij straks als SPV in deze mooie regio op de Veluwe? Je komt bij een kleinschalige locatie met een polikliniek in Harderwijk. Je treft een dynamische werkomgeving met de volgende specialistische zorglijnen: persoonlijkheidsstoornissen, stemmings- en somatoforme stoornissen, eetstoornissen, 24-uurs acuut, ADHD en ...

 • Regio: Harderwijk
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBOWO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Werk jij straks als SPV in deze mooie regio op de Veluwe? Je komt bij een kleinschalige locatie met een polikliniek in Harderwijk. Je treft een dynamische werkomgeving met de volgende specialistische zorglijnen: persoonlijkheidsstoornissen, stemmings- en somatoforme stoornissen, eetstoornissen, 24-uurs acuut, ADHD en autisme.

Binnen het zorgprogramma stemming in Harderwijk ben jij medebehandelaar in een multidisciplinair team. Je gaat een centrale rol vervullen in de behandeling/begeleiding van de patiënten. De patiënt staat centraal en alle activiteiten zijn gericht op herstel en rehabilitatie. Je zet jouw deskundigheid in voor het continueren en bevorderen van de kwaliteit van zorg. Je doet zelfstandig intakes (veelal op huisbezoek), stelt diagnoses, doet voorstellen voor behandeling en je werkt de plannen uit. En je bespreekt jouw voorstel in het multidisciplinair overleg dat wekelijks plaats vindt. Daarna zorg jij voor continuïteit, controle en evaluatie van onderzoek en behandeling. 
Een deel van de behandeling voer je zelfstandig uit, denk hierbij aan o.a. IPT/CGT en steunende / structurerende gesprekken.

Is netwerken helemaal jou ding? Dat komt goed uit want, samenwerking met ketenzorgpartners staat hoog in het vaandel. We doen er alles aan om de lijnen naar andere disciplines kort te houden, zoals huisartsen, thuiszorg, gemeente, verpleeg- en verzorgingshuizen. Aan jou de taak om het team en de organisatie te vertegenwoordigen bij interne en externe contacten.

Wil je weten hoe het is SPV te zijn binnen GGz Centraal? Lees dan dit interview met Natascha van het team in Wezep.

Wat heb je nodig?

 • de opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) afgerond, met BIG registratie;
 • een specifieke voorkeur voor onze doelgroep;
 • je krijgt energie van werken in een vernieuwende behandelorganisatie;
 • een collegiale houding is belangrijk en je werkt graag samen met diverse collegae;
 • eigen vervoer.

Wat mag je verwachten?

 • je gaat werken in een klein en enthousiast team;
 • via Training & Ontwikkeling (klik voor info) kun je trainingen en e-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen;
 • wij bieden een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.407,- en maximaal € 3.894,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • Referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure, wij vergoeden de kosten;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

De RVZe Veluwe & Veluwe Vallei biedt specialistische zorg aan volwassenen en ouderen met  psychiatrische problemen, op het landgoed Veldwijk in Ermelo en locaties daarbuiten. Wij kennen uitgebreide behandelvoorzieningen voor mensen met uiteenlopende psychiatrische problematiek.

De polikliniek in Harderwijk is een dynamische werkomgeving en omvat de volgende specialistische zorglijnen: persoonlijkheidsstoornissen, stemmings- en somatoforme stoornissen, eetstoornissen, 24-uurs acuut, ADHD en autisme.
Wil je meer weten? Kijk op de website www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Roely de Groote (teamleider) 06- 51642200 of met Ivo Stessel (psychiater) via telefoonnummer 0341 462300. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 17-06-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen