Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundig Specialist ggz Bussum (24-36 uur)

Wil jij werken als regiebehandelaar en daarnaast meedenken over de invulling van het behandelprogramma? Wij zoeken een verpleegkundig specialist ggz!Als verpleegkundig specialist heb je en belangrijke rol in de verdere vormgeving van het behandelprogramma. Vanuit jouw specialisme en ervaring denk je mee over de ...

 • Regio: Bussum
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Wil jij werken als regiebehandelaar en daarnaast meedenken over de invulling van het behandelprogramma? Wij zoeken een verpleegkundig specialist ggz!

Als verpleegkundig specialist heb je en belangrijke rol in de verdere vormgeving van het behandelprogramma. Vanuit jouw specialisme en ervaring denk je mee over de innovatie voor onze doelgroep, de verdere ontwikkeling van het behandelprogramma en verschillende projecten die gericht zijn op het herstel van de patiënten. 

Je bent onderdeel van het multidisciplinair kliniek-team van de Mauritshof. De patiënten hebben uiteenlopende problematiek en psychiatrische diagnoses. Met regelmaat is er ook sprake van verslaving en/of licht verstandelijke beperking. Het herstel en de leefstijl van de patiënten staat voorop. Voor de patiënten ben jij de regie behandelaar en ben je coördinator van het uitvoeren, evalueren en bijstellen van het (herstel)behandelplan. Je staat nadrukkelijk naast de patiënt en de naasten en hebt veel contact met beiden. Daarnaast coach jij het verpleegkundig team. Werken in een team op de Mauritzhof betekent werken in een goede sfeer met betrokken collega’s, waarbij er verschillende uitdagingen op je pad komen.

Ligt jouw interesse in herstel en leefstijl van de doelroep en het doen van wetenschappelijk onderzoek? Wij gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!  

Een onderdeel van het behandelprogramma is farmacotherapie. De farmacotherapiemodule wordt ingezet in het kader van klinisch/symptomatisch herstel. Naast terugdringen van symptomen, staan een gezonde leefstijl, somatiek en mogelijke bijwerkingen van medicatie centraal. Bij de patiënten voer jij deze behandeling uit in samenwerking met de psychiater.  

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde opleiding tot GGZ-VS of Master Advanced Nursing Practice GGZ;
 • de registratie als verpleegkundig specialist in de GGZ (art. 14) en voldoen aan de eisen rond nascholing en herregistratie;
 • ervaring binnen de GGZ en affiniteit met de doelgroep, je werkt herstel gericht en je werkt samen met ervaringsdeskundigen;
 • kennis van de zorgvisie, strategie en de zorg van andere disciplines binnen GGz Centraal en relevante wet- en regelgeving (BOPZ, WGBO, etc.). 
De mogelijkheid om te participeren in de crisisdienst is aanwezig, hiervoor geldt standplaats Hilversum.

Wat mag je verwachten?

Een baan in een prettig team waarbij je jouw stempel mag drukken op de kwaliteit en werkwijze rond het herstel van de patiënten. En:
 • een parttime contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.14 wet BIG, ter hoogte van € 1.800,- per jaar (naar rato dienstverband);
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenregeling en een bijdrage in de ziektekostenverzekering. 

Waar ga je werken?

De Mauritzhof is in november 2010 in gebruik genomen. In dit centrum wordt zowel ambulante (volgens de FACT methodiek) als klinische behandeling geboden. De behandeling is herstelgericht op symptomatisch, functioneel, sociaal en persoonlijk gebied. De patiënt heeft hierbij de leidende rol, bijgestaan door zijn/haar naastbetrokkenen.

We bieden ambulante behandelmodules als IMR (illness management recovery) en IPS (Individual Placement and Support). Samenwerking, shared decision making en shared caseload zijn belangrijke pijlers. Ook is er veel aandacht voor somatiek, leefstijl en bijwerkingen van psychofarmaca.

De Mauritzhof maakt op dit moment een grote ontwikkeling door van langdurige zorg naar herstelgericht
werken. Werken in een team op de Mauritzhof betekent werken in een goede sfeer met betrokken
collega’s, waarbij er verschillende uitdagingen op je pad komen.

Wil je meer weten? Kijk op www.ggzcentraal.nl

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel dan met Graziella van der Luit (hoofd behandelprogramma) 035-6557555. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 18-07-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen