Doorsturen
 
Doorsturen
 

Ambulant verpleegkundige gebiedsteam Lelystad/ Dronten (24-36 uur)

Als ambulant verpleegkundige werk je mee aan de opbouw van de nieuw gebiedsteams Lelystad binnen of buiten. Luisteren, flexibel werken, overzicht houden en zo nodig snel schakelen, is helemaal jouw manier van werken? Geef jij echt herstelgerichte patiëntenzorg vorm? Kom dan ons team versterken. Als ambulant ...

 • Regio: LelystadDronten
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Als ambulant verpleegkundige werk je mee aan de opbouw van de nieuw gebiedsteams Lelystad binnen of buiten. Luisteren, flexibel werken, overzicht houden en zo nodig snel schakelen, is helemaal jouw manier van werken? Geef jij echt herstelgerichte patiëntenzorg vorm? Kom dan ons team versterken.
 
Als ambulant verpleegkundige in het gebiedsteam bied je herstelgerichte patiëntenzorg binnen een multidisciplinair team. Je werkt zowel ambulant als poliklinisch. In een snel tempo leer je een groot scala aan psychiatrische ziektebeelden kennen en herkennen. Jouw uitdaging is de case-load opbouwen en de samenwerking in het netwerk van jouw regio vergroten. Hierbij pak jij nadrukkelijk jouw expertise rol als GGZ verpleegkundige.

Je gaat op huisbezoek en werkt dus outreachend. Door middel van praktische ondersteuning help je de patiënt om te werken aan de eigen behandeldoelen. Jij ondersteunt en biedt structuur. Je bent in staat om tijdig te signaleren, wanneer het thuis minder goed gaat en meer zorg geïndiceerd moet worden. Jij onderhoudt contact met de netwerkpartners en stemt de behandeling in goed overleg af. Je hebt een signalerende functie, je denkt mee en doet verbetervoorstellen. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, intervisie en richt je actief op intercollegiale kennisoverdracht. 

Het team:
Je gaat werken in een professioneel en enthousiast team van verpleegkundig specialist, psychologen, psychiater, verpleegkundigen, SPV en maatschappelijk werker. Inhoudelijke ontwikkeling en goede organisatie hebben wij hoog in het vaandel staan. De ontwikkelingen van het team en van het individu krijgen volop aandacht. De werkomgeving wordt gekenmerkt door korte lijnen en intercollegiaal overleg.

Kernwoorden die ons team omschrijven: enthousiasme, ervaring, gedrevenheid, multidisciplinair werken, collegialiteit en humor.

Wat heb je nodig?

Jij bent je er bewust van dat de samenwerking met ketenpartners belangrijk is en dat samenwerken met meerdere partijen complex kan zijn. Jij bent in staat helderheid te creëren en zoekt actief contact met partijen die betrokken zijn bij een patiënt om tot een goede zorgafstemming te komen. Je richt je hierbij op mogelijkheden in plaats van beperkingen.
Verder is van belang:
 • diploma verpleegkundige niveau 4 of 6;
 • in bezit van rijbewijs en auto;
 • ervaring met werken binnen de psychiatrie;
 • bij voorkeur ervaring met ambulant werken.

Wat mag je verwachten?

 • het salaris is minimaal € 1.843,-- en maximaal € 3.135,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);
 • een parttime of fulltime arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24 tot 36 uur per week;
 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • de eerste twee weken word je boven de planning ingewerkt;
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen; 
 • doorgroei mogelijkheden via de opleiding HBO-V, SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • je wordt actief betrokken om je eigen rooster vorm te geven door middel van een digitale planning; 
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering, prima verlofregeling en levensfase-uren;
 • een VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

In Flevoland hebben wij de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in 7 gebiedsteams: 4 in Almere, 3 in Lelystad en 1 in de Noordoostpolder. Naast de gebiedsteams hebben wij een regio breed opererende 24-uurs crisisdienst en een IHT-team. Indien opname noodzakelijk is, kan dat in een van onze open of gesloten klinieken. De gesloten kliniek is gehuisvest in Almere en de open klinieken in Lelystad.

We leveren outreachende en poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van cliënten, vaak in samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners). We werken vanuit de “herstelondersteunende zorg”-gedachte. 

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Tim Korff (teamleider bedrijfsvoering) 06- 20594229. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 16-05-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen