Doorsturen
 
Doorsturen
 

Basisarts ggz Crisisdienst Almere (36 uur)

Als arts kennis vergaren binnen het brede vak psychiatrie? Jouw kansen flink vergroten om sneller door te stromen naar de huisartsenopleiding of de opleiding tot psychiater? Dat kan door te starten met solliciteren op de vacature van arts bij de crisisdienst in Almere.Als basisarts bij de crisisdienst ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Als arts kennis vergaren binnen het brede vak psychiatrie? Jouw kansen flink vergroten om sneller door te stromen naar de huisartsenopleiding of de opleiding tot psychiater? Dat kan door te starten met solliciteren op de vacature van arts bij de crisisdienst in Almere.

Als basisarts bij de crisisdienst draag je samen met je collega's SPV zorg voor de acute medische en psychiatrische behandeling van psychiatrische patiënten met een enorme diversiteit aan psychiatrische stoornissen. Je doet dit niet alleen maar werkt samen met het multidisciplinair team en onder supervisie van de psychiater.

Intakes, (lichamelijk) onderzoek, diagnostiek, (medicamenteuze) behandeling en meer; het hoort er allemaal bij. Verder doe je farmacotherapeutische behandelingen bij patiënten die door andere disciplines worden behandeld of begeleid. Overigens ben je niet de enige arts assistent; naast jou werken hier nog vier collega’s, je kunt elkaar dus gemakkelijk opzoeken als je dat wilt. De psychiaters zijn goed bereikbaar en door middel van onder andere  werkbegeleiding en supervisie laten ze jou leren.
 
Jonas (arts crisisdienst): “Bij de crisisdienst in Almere kom je in een georganiseerde chaos. In een gezellig team van verschillende artsen en SPV-ers beoordeel je patiënten op het politiebureau, in het ziekenhuis of bij de patiënt thuis. De samenwerking met ervaren SPV-ers maakt het een prettige en veilige plek om werkervaring op te doen. De sterk wisselende patiëntenpopulatie, variërend van lichte psychiatrie zoals patiënten met burn-outklachten tot manisch psychotische mensen die staan te dansen in de politiecel, maakt het een leuke plek om kennis te maken met het brede vak van de psychiatrie”.

Wil je weten of deze baan de ultieme kans voor jou is? Bel of app met Jan Piet van Steensel op 06 120 743 61.

Wat heb je nodig?

 • opleiding tot basisarts en BIG geregistreerd; ervaring is fijn, maar je kunt ook solliciteren als je net jouw opleiding hebt afgerond;
 • je hebt een flexibele werkhouding en je bent enthousiast om te gaan werken in een vernieuwende behandelorganisatie;
 • collegialiteit, humor en goede communicatieve vaardigheden.

Wat mag je verwachten?

 • een baan als arts met een snelstroom aan leereffecten; goede werkbegeleiding en wekelijks supervisie van een psychiater;
 • sneller kans op een opleidingsplek binnen de A-opleiding tot psychiater bij GGz Centraal;
 • diverse trainingen en e-learning mogelijkheden via de interne afdeling Training & Ontwikkeling, zoals: motiverende gesprekken, ART(Active Recovery Triad), HOZ en training Verslaving, middelen en gokken. Wil je alvast weten wat mogelijk is klik hier;
 • wij bieden een contract voor 36 uur per week voor de duur van één jaar (wil je langer blijven dan heel graag);
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • de werkzaamheden vinden plaats tussen 8:30 - 22:00 uur, daarnaast draai je mee in de bereikbaarheidsdienst;
 • een dienstauto op afroep beschikbaar of dienstreiskostenvergoeding en een 13e maand;
 • een goede verlofregeling en levensfase-uren;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van onze referentiecheck, wij vragen aan en vergoeden de kosten.

Waar ga je werken?

GGz Centraal de Meregaard in Almere heeft een breed behandelaanbod voor volwassenen en ouderen. Naast ambulante behandeling heeft de Meregaard ook klinische opname voor acute psychiatrie.

Samen met andere organisaties creëren wij een evenwicht tussen zorg aan huis en zorg in de kliniek doordat wij naast ambulante behandeling, ook psychiatrische intensieve thuiszorg, dagbehandeling en klinische opname aanbieden. De Meregaard biedt zorg op maat. De behandeling varieert van kortdurende tot langdurende zorg en van individuele therapie tot groepstherapie.

Wij beschikken over expertise in de behandeling van veel verschillende doelgroepen, we hebben een 24-uurs psychiatrische crisisdienst en een opnamekliniek. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij complexe problematiek kunnen behandelen.

Wil je meer weten over GGz Centraal? kijk op de website www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Jan Piet van Steensel 036 52 10 357 of 06 120 743 61. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Wij hanteren een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 10-05-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen