Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundige Detox Ermelo (28-36 uur)

Als verpleegkundige ggz binnen ons team Detox begeleid je patiënten met psychiatrische- en verslavingsproblematiek. Dit doe je individueel en in groepsverband. Je krijgt de kans om al je kennis en vaardigheden in te zetten binnen het multidisciplinair team en in samenwerking met collega's invulling te geven aan ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 28 - 36 uur

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige ggz binnen ons team Detox begeleid je patiënten met psychiatrische- en verslavingsproblematiek. Dit doe je individueel en in groepsverband. 
Je krijgt de kans om al je kennis en vaardigheden in te zetten binnen het multidisciplinair team en in samenwerking met collega's invulling te geven aan de behandel- en afdelingsdoelstellingen. Onder andere door deelname aan behandelplanbesprekingen, individuele gesprekken en groepsgesprekken met patiënten. Samen met je collega's geef je vorm aan de nieuwe beroepsinhoudelijke ontwikkelingen op de afdeling, je bent dus werkzaam in verschillende werkgroepen. Wij zijn benieuwd naar jou inbreng en aanpak om in nauwe samenwerking met je collega’s voor een optimaal behandel- en leefklimaat te zorgen.

Behalve verpleegkundige verantwoordelijkheid ga je ook jouw kennis overdragen tijdens de werkbegeleiding aan leerling verpleegkundigen en stagiaires.
Meer weten over het programma Detox? Kijk op www.ggzcentraal.nl of bel ons!

Wat heb je nodig?

Als jij een hoge mate van zelfreflectie bezit, geduldig bent en stevig in je schoenen staat, worden we nieuwsgierig naar je. Verder hoort bij deze functie dat je:
 • een afgeronde opleiding verpleegkunde niveau 4/5;
 • ervaring in het werken met groepen en hebt hier tevens affiniteit mee;
 • zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • in staat mee te denken over en je te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen binnen de problematiek van de Dubbele Diagnose.

Wat mag je verwachten?

 • een parttime contract voor 28 tot 36 uur per week, voor onbepaalde tijd; 
 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • de eerste twee weken word je boven de planning ingewerkt;
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen; 
 • doorgroei mogelijkheden via de opleiding voor SPV of verpleegkundig specialist;
 • het rooster is 3 maanden vooruit bekend, een vaste vrije dag vinden wij vanzelfsprekend; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • een VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Bij het programma Detox bieden wij behandeling aan mensen met een verslavingsprobleem en in combinatie eventueel een andere psychiatrische aandoening. Wij bieden een korte detox-behandeling gericht op ontgiften en somatisch herstel na een periode van gebruik en een langere detox-behandeling voor diagnostiek. We brengen de onderhoudende psychologische en sociale factoren in beeld om te kunnen werken aan een andere leefstijl, welke meegenomen kan worden in het vervolgtraject van de behandeling.
Wil je meer weten over de sector Verslavingszorg, binnen het RVZe Veluwe & Veluwe Vallei? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Jacob Wubs (coördinerend verpleegkundige op 06 226 864 62 of met Rosita Vos (teamleider) op 06 109 489 53. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 06-05-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen