Doorsturen
 
Doorsturen
 

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) FACT team Barneveld/Veenendaal/Nijkerk (32-36 uur)

Werk jij straks als sociaal psychiatrisch verpleegkundige in een gedreven FACT-team? Een groot deel van de ambulante behandeling gebeurt vanuit onze hoofdlocatie in Barneveld. Daarnaast hebben wij een locatie in Veenendaal en Nijkerk.Als SPV in ons FACT-team heb je de rol van sturend behandelaar. Dit betekent dat je ...

 • Regio: VeenendaalBarneveldNijkerk
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Werk jij straks als sociaal psychiatrisch verpleegkundige in een gedreven FACT-team? Een groot deel van de ambulante behandeling gebeurt vanuit onze hoofdlocatie in Barneveld. Daarnaast hebben wij een locatie in Veenendaal en Nijkerk.

Als SPV in ons FACT-team heb je de rol van sturend behandelaar. Dit betekent dat je een eigen caseload hebt met cliënten vallend onder de EPA-doelgroep, die je vooral in de thuissituatie spreekt. Je inventariseert samen met de cliënt de behandel-/zorgvraag en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het behandelplan. Je betrekt hierbij ook het netwerk van de cliënt en weet hierbij een coördinerende rol aan te nemen.
Je werkt outreachend waarbij samenwerking met ketenzorgpartners hoog in het vaandel staat. We doen er alles aan om de lijnen naar onze ketenpartners zo kort mogelijk te houden. Aan jou de taak om het team en de organisatie te vertegenwoordigen bij interne en externe contacten.

Wat heb je nodig?

 • de opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) afgerond, met BIG registratie;
 • je hebt voldoende vakkennis en werkervaring opgedaan binnen de GGz.
 • je hebt een specifieke voorkeur voor onze doelgroep;
 • je krijgt energie van werken binnen een multi-disciplinair team;
 • je werkt graag zelfstandig maar zoekt ook de samenwerking met diverse collega’s;
 • je beschikt over eigen auto.

Wat mag je verwachten?

 • je gaat werken in een enthousiast team waarin op een prettige manier met elkaar wordt samengewerkt;
 • via Training & Ontwikkeling (klik voor info) kun je trainingen en e-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen;
 • wij bieden een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.407,- en maximaal € 3.894,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

De RVZe Veluwe & Veluwe Vallei biedt specialistische zorg aan volwassenen en ouderen met 
psychiatrische problemen, op het landgoed Veldwijk in Ermelo en locaties daarbuiten. Wij bieden uitgebreide behandelvoorzieningen aan mensen met uiteenlopende psychiatrische problematiek. 

Het FACT-team Barneveld/Veenendaal heeft als taak EPA-patiënten in de regio middels de FACT-methodiek te behandelen en te ondersteunen. Binnen het FACT- team wordt er behandeld volgens de multidisciplinaire richtlijnen en conform het handboek FACT. De visie zijn de uitgangspunten van de Herstel Ondersteunende Zorg.

Kijk voor meer informatie op www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel of app dan naar Jelle van de Kraats (teamleider bedrijfsvoering) 06- 53431179 of Pieter Klaasse (teamleider zorg) 06- 23813169. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.
Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vergoeden de kosten.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 29-04-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen