Doorsturen
 
Doorsturen
 

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) behandelprogramma Bipolaire- en Psychotische Stoornissen Hilversum (32-36 uur)

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige in het team van behandelprogramma Bipolaire- & Psychotische Stoornissen ga je samenwerken met leuke deskundige collega’s op een goed georganiseerde afdeling. Je houdt je bezig met complexe zorgvragen en werkt vanuit een heldere behandelvisie met een uitdagende doelgroep. ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige in het team van behandelprogramma Bipolaire- & Psychotische Stoornissen ga je samenwerken met leuke deskundige collega’s op een goed georganiseerde afdeling. Je houdt je bezig met complexe zorgvragen en werkt vanuit een heldere behandelvisie met een uitdagende doelgroep. Je levert een specialistisch zorgaanbod, bestaande uit individuele en groepsbehandeling en een deeltijdbehandeling.

Gedurende de behandeling heb je je eigen caseload en richt je je op de psychiatrische klachten en de interactie met diverse levensgebieden. Je coördineert de zorg voor patiënten en hun naasten, je draagt zorg voor behandelcontacten en crisisinterventies. Alle behandelingen vinden plaats vanuit de herstelgedachte, met nadruk op het leren omgaan met bipolaire of psychotische kwetsbaarheid en het vergroten van zelfredzaamheid. De familie of andere systeemleden worden nadrukkelijk bij de behandeling betrokken.

Als SPV lever je een actieve bijdrage aan de diagnostiek door het doen van intakes en deelname aan een diagnostiekdag. Ook heb je een aandeel in het ontwikkelen en uitvoeren van nieuw zorgaanbod. Op dit moment zijn we bezig het zorgaanbod voor mensen met een eerste psychose of manische ontregeling uit te breiden. Wij zijn benieuwd naar de ideeën die jij hierover hebt!

Ons motto is: behandelen doen we samen! Dus met de nodige zelfstandigheid draag je samen zorg voor de kwaliteit en de effectiviteit van de behandeling. Voor onze doelgroep is het belangrijk dat je breed inzetbaar bent en bereid tot outreachend werken. Werken voor de acute psychiatrie, crisisdienst/IHT en het doen van bereikbaarheidsdiensten vanuit de zgn. reservepool of als vast onderdeel van je contract, behoort tot de mogelijkheden.

Wil je weten hoe het is SPV te zijn binnen GGz Centraal? Lees dan dit interview met Hans van het team in Eemland.

Wat heb je nodig?

Je hebt affiniteit met het werken met een doelgroep met mensen met een psychotische of bipolaire stoornis. En je bent in staat zelfstandig een caseload te dragen en te coördineren. Stressbestendig zijn en goed kunnen relativeren heb je echt nodig in deze baan.
Verder: 
 • de opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) afgerond, met BIG registratie;
 • je krijgt energie van werken in een vernieuwende behandelorganisatie;
 • eigen vervoer.

Wat mag je verwachten?

 • je gaat werken in een klein en enthousiast team,vanuit de standplaats Hilversum;
 • via Training & Ontwikkeling (klik voor info) kun je trainingen en e-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen;
 • wij bieden een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.407,- en maximaal € 3.894,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • herregistratie BIG en VOG krijg je vergoed;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

GGz Centraal Gooi & Vechtstreek in Hilversum biedt diagnostiek en behandeling aan personen vanaf 18 jaar. Onze zorg is georganiseerd in drie clusters; het cluster Diagnostisch Behandel- en Expertisecentrum, het cluster Zorgopschaling en het cluster Sociale Psychiatrie.  

In het Diagnostisch Behandel en Expertisecentrum vindt diagnostiek, indicatiestellingplaats en behandeling plaats binnen de programma’s Persoonlijkheidsstoornissen & Depressie, Bipolaire & Psychotische Stoornissen, Jong Volwassenen, Eetstoornissen en Ouderenpsychiatrie.

Vanzelfsprekend werken we nauw samen met onze klinische teams, IHT bij zorgopschaling en met de teams werkend met FACT-methodiek. Wij bieden patiënten een samenhangend aanbod dat in overleg met de patiënt, naastbetrokkenen en ketenpartners afgestemd wordt.  

Wij maken deel uit van een organisatie waar wordt ingespeeld op veranderingen in de GGZ, met behoud van expertise en met oog voor de behoefte en mogelijkheden van de patiënt.  

Wil je meer weten? Kijk op de website www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Karin Tobias (hoofd behandelzaken) 06-23437762 of Frans Bogers (hoofd bedrijfsvoering) 06- 22516211.
Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.
Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 11-04-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen