Doorsturen
 
Doorsturen
 

klinisch psycholoog Stemming- en angststoornissen Amersfoort

Als klinisch psycholoog in deze tweedelijns specialistische ggz-zorg werk je vraaggestuurd en cliëntgericht. Waarbij de relatie tussen jou en de cliënt de grootste bijdrage levert aan de behandeling. Naast individueel cliëntcontact behandel je ook cliënten in groepen.Binnen het programma stemming- en angststoornis ben ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Als klinisch psycholoog in deze tweedelijns specialistische ggz-zorg werk je vraaggestuurd en cliëntgericht. Waarbij de relatie tussen jou en de cliënt de grootste bijdrage levert aan de behandeling. Naast individueel cliëntcontact behandel je ook cliënten in groepen.

Binnen het programma stemming- en angststoornis ben jij de professional die, in de rol van regiebehandelaar, nauw samenwerkt met de collega's van het multidisciplinair team. Het team bestaat o.a. uit een klinisch psycholoog, psychiaters, GZ-psychologen, basispsycholoog, SPV, verpleegkundig specialist, vak-therapeuten en sociotherapeuten. Jij bent verantwoordelijk voor de diagnostiek, het opstellen van het behandelingsplan en voor het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling van patiënten.

Het team
Bouwen doen we samen! We hebben een open en collegiale cultuur waarin we intensief met elkaar samenwerken. We geven elkaar de ruimte voor persoonlijke groei en inbreng.
De RVZe Eemland biedt een gedegen opleidingsklimaat, waar jij jouw kennis en kunde kunt overdragen aan de collega's. Wil jij een belangrijke speler worden hierin en met ons mee bouwen? Wil jij je kennis en ervaring inzetten om de ambulante zorg door te ontwikkelen? Dan spreken we je graag.

Carrière
Tot de carrière mogelijkheden van een klinisch psycholoog binnen GGz Centraal behoort de functie teamleider behandelzaken. Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke ontwikkelingen én voor het behalen van de teamresultaten (vastgesteld aantal cliënten (inclusief intakes), behandeluren, ROM e.d., ). Ieder team wordt aangestuurd door een teamleider behandelzaken samen met de teamleider bedrijfsvoering.

Wat heb je nodig?

Je bent een innovatieve collega met visie op de zorg en je wilt bijdragen aan de ontwikkeling van ons programma. We vinden het belangrijk dat jij als betrokken teamlid actief meedenkt over de verdere ontwikkeling en professionalisering van het behandelaanbod. Je voelt je thuis in een multidisciplinair-team waar ruimte is voor eigen initiatief, ondernemen en je hebt gevoel voor humor.
Verder:
 • BIG registratie als klinisch psycholoog en/of psychotherapeut;
 • opgeleid tot schema-therapeut;
 • geïnteresseerd in de ontwikkelingen binnen de behandeling van patiënten met een stemming- en angststoornis;
 • affiniteit met groepspsychotherapie is extra welkom.

Wat mag je verwachten?

 • een werkplek waar eigen initiatief en ideeën worden gewaardeerd en aangemoedigd;
 • een parttime/fulltime contract voor 24 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 70 (minimaal € 3.965,- en maximaal € 6.188,-bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.14 wet BIG, ter hoogte van € 1.800,- per jaar (naar rato dienstverband);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, meer hierover kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken.
Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren.

Het programma stemming- en angststoornis is vanaf 1 januari 2019 onderdeel van het cluster ambulant. Het cluster ambulant bestaat uit 6 FACT teams, een DVI team, ouderen ambulant en het programma persoonlijkheidsstoornissen.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen en wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Roded Barkai (klinisch psycholoog en teamleider behandelzaken) op 06 821 296 24.

Wil je direct solliciteren, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de knop "heb je interesse".

Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen aan en vergoeden de kosten.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 18-01-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen