Doorsturen
 
Doorsturen
 

begeleider Beschermde Woonvorm (24-28 uur)

Heb jij als begeleider altijd al individuele zorg willen bieden? En op basis van de HOZ visie (Herstel Ondersteunende Zorg), de cliënt begeleiden naar zo zelfstandig mogelijk wonen? Solliciteer dan op de vacature woonbegeleider bij de Beschermde Woonvorm in 't Harde.Als begeleider biedt je professionele zorg en ...

 • Regio: 't Harde
 • Vakgebied: Begeleiding/agogieVerpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

Heb jij als begeleider altijd al individuele zorg willen bieden? En op basis van de HOZ visie (Herstel Ondersteunende Zorg), de cliënt begeleiden naar zo zelfstandig mogelijk wonen? Solliciteer dan op de vacature woonbegeleider bij de Beschermde Woonvorm in 't Harde.

Als begeleider biedt je professionele zorg en begeleiding op basis van een gezamenlijk met de bewoner opgesteld begeleidingsplan. Je levert een bijdrage aan het optimaliseren van het leefklimaat binnen de woonvorm.  Je werkt intensief, flexibel en doelgericht samen met bewoners en collega's. Je voert de werkzaamheden als persoonlijk begeleider, met de daarbij behorende zorgcoördinatie taken uit. Je begeleidt activiteiten zowel individueel als in een groep. Je onderhoudt externe contacten in het kader van de maatschappelijke participatie van de bewoners. Dit betreft contacten met andere disciplines binnen en buiten de organisatie, maar ook familie/relaties van de bewoners.

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde opleiding op mbo-/hbo niveau (bij voorkeur verpleegkundige niveau 4 of SPW4/ SPH);
 • je hebt ervaring met de doelgroep;
 • een heldere visie op rehabilitatie en herstel en deze kunnen vertalen naar praktisch handelen;
 • naast een professionele werkhouding ook inhoud kunnen geven aan de begrippen normalisatie, eerlijkheid en respect;
 • je bent gewend om zelfstandig te werken en actief met de bewoners mee te denken en initiatief te nemen.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een werkplek met de mogelijkheid om je ook naar buiten toe te ontplooien. En verder:
 • een enthousiast en collegiaal team;
 • een contract van 24 tot 28 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 40 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 2.863,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

In de woonvorm wonen 17 volwassenen met enkelvoudige of gestabiliseerde, meervoudige problematiek binnen de groepswoningen, daarnaast wonen er nog 7 cliënten in een eigen woning binnen het zorgpakket VPT (volledig pakket thuis). Een deel van de bewoners maakt vanwege hun hulpvragen langdurig gebruik van deze vorm van wonen met begeleiding. Anderen gebruiken deze voorziening om zich te ontwikkelen naar een zelfstandigere vorm van wonen. Er wordt gewerkt vanuit de rehabilitatiebenadering en herstelondersteunende zorg.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature woonbegeleider graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Annyta Pouwels (teamleider) bereikbaar via telefoonnummer 06- 570 56 231.

De VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een vast onderdeel van onze referentiecheck, deze vragen wij voor je aan en vergoeden de kosten.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 22-11-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen