Doorsturen
 
Doorsturen
 

psychiatrisch verpleegkundige Sociowoningen Ermelo (32-36 uur)

Heb jij als verpleegkundige altijd al individuele zorg willen bieden? En op basis van de HOZ visie (Herstel Ondersteunende Zorg), de cliënt begeleiden naar zo zelfstandig mogelijk wonen? Solliciteer dan op de vacature psychiatrisch verpleegkundige sociowoningen Ermelo!Als verpleegkundige kom je te werken in een ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Heb jij als verpleegkundige altijd al individuele zorg willen bieden? En op basis van de HOZ visie (Herstel Ondersteunende Zorg), de cliënt begeleiden naar zo zelfstandig mogelijk wonen? Solliciteer dan op de vacature psychiatrisch verpleegkundige sociowoningen Ermelo!

Als verpleegkundige kom je te werken in een multidisciplinair team die bestaat uit maatschappelijk werker, verpleegkundig specialist, psychiater, verpleegkundig specialist i.o. en je directe collega’s. Je ontvangt leiding van een duaal management bestaande uit teamleider zorg en bedrijfsvoering.

Je gaat in samenwerking met collega’s en het multidisciplinaire team op zoek naar de mogelijkheden om de cliënt actief te behandelen en te begeleiden. Je bent verantwoordelijk over het organiseren en coördineren van de zorg rond de cliënt. Hierbij wordt er voortdurend een beroep gedaan op je deskundigheid en creativiteit.

Daarnaast wordt er gewerkt volgens het persoonlijk begeleiderschap wat inhoud dat jij als verpleegkundige de spil bent in het organiseren van de zorg rond een aantal cliënten. Samenwerking en afstemming met de cliënt, overige disciplines en het sociaal netwerk is van groot belang. Verantwoordelijkheid krijgen en nemen vanuit het persoonlijk begeleiderschap behoort tot jou mogelijkheden.  

Door de spreiding van de woningen vraagt het voortdurend afstemming met collega’s waarbij communicatie van groot belang is. Samenwerking en onderhandeling met de cliënt staat op de voorgrond waarbij begeleiding in diens keuze van groot belang is.

Wat heb je nodig?

 • afgeronde verpleegkundige MBO niveau 4 of HBO-V opleiding (BIG geregistreerd)
 • je hebt inzicht in de opvattingen over je eigen deskundigheid en bent in staat om dit bespreekbaar te maken naar je collega’s en leidinggevende;
 • je hebt affiniteit met deze doelgroep cliënten en het werken vanuit herstel ondersteunende zorg;
 • je bent in staat om met de nodige relativering en overtuigingskracht weerstanden aan te gaan en weg te nemen bij cliënten en collega’s;
 • je hebt kennis van verslavingsproblematiek en kan motiverende gespreksvoering toepassen;
 • in staat om zelfstandig te kunnen werken en beslissingen te kunnen nemen, waarbij aandacht is voor visie en ontwikkeling van de afdeling;
 • je bent in staat om interactie binnen de groep waar te kunnen nemen en deze te kunnen beïnvloeden.
Kernwoorden: samenwerken, communiceren, relativeren, innoveren en flexibiliteit in denken en handelen.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving waarbij ontwikkelmogelijkheden als individu en als team tot de mogelijkheden horen. En verder:
 • een parttime/fulltime contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • aandacht en zorg voor jou als collega als persoon;
 • een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.
GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land en goed met het openbaar vervoer te bereiken.
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Afdeling Sociowoningen Ermelo is onderdeel van zorgcluster ’Herstel’. De afdeling biedt herstel gerichte zorg. Hierbij staat aandacht voor mogelijkheden i.p.v. beperkingen van onze cliënten centraal, waarbij sprake is van samenwerking in de triade van cliënt, familie en hulpverlener. Daarnaast is een dagelijks onderdeel van de behandeling; Leefstijl. Het actief interesseren en motiveren van dit thema is een essentieel onderdeel van je werk.

De afdeling bied zorg aan 25 cliënten verdeeld over 4 locaties op of rond landgoed Veldwijk. De doelgroep bestaat o.a. uit enkelvoudige en dubbel gediagnostiseerde cliënten. Verslaving en LVB zijn hierbij regelmatig voorkomend. Multidisciplinair werken is een pre en daar hechten we grote waarde aan. Daarnaast wordt er 24 uurs zorg geboden wat inhoud dat er in dag, avond en nachtsituatie gewerkt wordt. 

Wij streven naar een actief en veilig opleidings- leerklimaat voor diverse leerlingen en stagiairs. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van het werken binnen onze afdeling.

Wil je meer weten kijk dan op www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature psychiatrisch verpleegkundige sociowoningen Ermelo graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Bas-Jan Stoute (hoofd bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer 06- 10209482.

Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 04-12-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen