Doorsturen
 
Doorsturen
 

medisch administratief medewerker front en back office (32-36 uur)

Ben jij op zoek naar een gevarieerde administratieve functie binnen een boeiende organisatie waar je kunt samenwerken op verschillende niveaus? Op onze locatie Juliana-Oord is er ruimte voor een collega op onze medische administratie.GGz Centraal behandelt, begeleidt en ondersteunt mensen met psychische problemen ...

 • Regio: Laren
 • Vakgebied: Administratief
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een gevarieerde administratieve functie binnen een boeiende organisatie waar je kunt samenwerken op verschillende niveaus? Op onze locatie Juliana-Oord is er ruimte voor een collega op onze medische administratie.

GGz Centraal behandelt, begeleidt en ondersteunt mensen met psychische problemen zodat zij de regie over hun eigen leven kunnen houden. We bieden onze zorg zo dicht mogelijk bij onze patiënten aan. We hebben een breed, toegankelijk behandelaanbod dat aansluit bij de zorgbehoefte van onze cliënten.
Juliana-Oord in Laren is een centrum voor neuropsychiatrie en bied behandeling bij psychiatrie en verslaving.

Als medisch administratief medewerker ben je onderdeel van de afdeling Medische Administratie en kom je te werken in het team van backoffice en front office. Onze patiënten worden jouw belangrijkste aandachtsgebied. De administratieve verwerking van patiëntgegevens en de ondersteuning van de behandelorganisatie valt hiermee samen. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden zoals de digitale registratie van patiëntengegevens, opname-, overplaatsing- en ontslag gegevens. Je bent verantwoordelijk voor medische verslaggeving, dossierbeheer en secretariële ondersteuning van de behandelorganisatie. Tevens behoren telefoonbeheer en balie tot je takenpakket. 
 
Kortom, een uitdagende en gevarieerde functie binnen een boeiende organisatie waar wij ruimte bieden om te vernieuwen en jezelf te ontwikkelen. We staan open voor goede ideeën en eigen initiatief. We bieden een prettige werkomgeving waar we plezierig en collegiaal met elkaar samenwerken.

Wat heb je nodig?

Je bent vaardig en sociaal in contact met cliënten telefonisch maar ook face to face. Daarnaast ben je ervaren in administratieve processen. Verder hoort bij deze functie dat je:
 • een sterke warme persoonlijkheid met MBO+ werk- en denkniveau bent;
 • flexibel, klantgericht, stressbestendig en proactief bent;
 • accuraat werkt;
 • bekend bent met diverse computerprogramma's (Word, Excel en eventueel User).

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 32-36 uur per week voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 35 (minimaal € 1.748,- en maximaal € 2599,-  bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen aan en vergoeden de kosten;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature medisch administratief medewerker front en back office graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Elma Teuns(teamleider) bereikbaar via telefoonnummer 06- 83890106 (aanwezig op di-wo-do-vrij).

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 17-10-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen