Doorsturen
 
Doorsturen
 

verpleegkundige Intensieve Psychiatrie (28-36)

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als verpleegkundige in een moderne behandelomgeving? Binnen Kastanjehof GH worden mensen die functioneren binnen een open opname setting, een dynamische doelgroep behandeld. De afdeling bestaat uit 2 groepen, waarbij de patiënten doorstromen naar een passende woonvorm ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: VerpleegkundeBegeleiding/agogie
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 28 - 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als verpleegkundige in een moderne behandelomgeving?
Binnen Kastanjehof GH worden mensen die functioneren binnen een open opname setting, een dynamische doelgroep behandeld. De afdeling bestaat uit 2 groepen, waarbij de patiënten doorstromen naar een passende woonvorm zoals bijv. een RIBW, de patiënten op de andere groep zullen doorstromen naar de langdurige psychiatrie (Beukenhorst). Mensen met psychiatrische problematiek vaak in combinatie met andere problemen als drugsverslaving.
Jij als verpleegkundige komt hier te werken, mét jouw collega’s want dit doe je echt samen. Vanuit een hecht team weet je een vertrouwensband op te bouwen, een weg te vinden waardoor patiënten een stap verder kunnen. We denken altijd in mogelijkheden en willen de mens achter de patiënt blijven zien. Met repressie en beheersing bereik je geen resultaten; onze behandeling is gericht op het bieden van een perspectief.

Kort samengevat betekent dit dat jij en de behandelaar met de patiënt een verpleeg-en behandelplan opmaakt; dit uitvoert en evalueert. Met jouw collega’s zorg je voor een optimaal behandel- en/of leefklimaat en je bewaakt de structuur van het behandelprogramma, het ritme van de dag en de gemaakte afspraken. Je houdt het overzicht over de groep en doet gerichte interventies. Hoofd erbij! Goede communicatie is belangrijk; niet alleen voor de patiënten maar ook naar de andere disciplines in het multidisciplinaire team. Met het netwerk (familie en ketenpartners) van de patiënt onderhoud je contacten en coördineer je activiteiten. Je werkt binnen een 24/7 rooster.

Wat heb je nodig?

Als jij bekend staat om jouw oplossingsgerichtheid en creativiteit en zin hebt om aan een nieuw avontuur te beginnen, worden we nieuwsgierig naar je. Verder hoort bij deze functie dat je:
 • beschikt over een afgeronde verpleegkundige opleiding (niveau 4 of HBO-V) met een BIG registratie;
 • affiniteit hebt met intensieve klinische zorg;
 • weet hoe je met agressie om kunt gaan; en enige ervaring hebt in het terugdringen van dwang- en dwangmaatregelen;
 • duidelijk en prettig communiceert;
 • een goede zelfreflectie hebt en gewend bent om de samenwerking met collega’s op te zoeken;
 • bereid bent alle diensten te draaien (avond, nacht en weekeinde).

Wat mag je verwachten?

Jij gaat deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team. Daarnaast bieden we jou:
 • een contract voor 28-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • een salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • de mogelijkheid om te participeren in het opbouwen van een nieuw team;
 • doorgroei mogelijkheden voor de opleiding tot HBO-V of SPV;
 • onze arbeidsvoorwaarden zijn terug te vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Bij GGz Centraal staat de cliënt centraal. Hulp bieden aan mensen met psychiatrische en ernstig psychische problemen is de bestaansreden van de organisatie. Kwalitatief goede en gepassioneerde medewerkers zijn de sleutel tot goede hulpverlening. De organisatie wil een klimaat creëren waar de behoefte aan verder ontwikkelen en leren vanzelfsprekend is. Onze missie is het behandelen, begeleiden en ondersteunen van mensen met psychische problemen, opdat zij de regie over hun eigen leven kunnen hebben.

Zon & Schild is een grote locatie aan de rand van Amersfoort. Op het terrein is een breed behandelaanbod gehuisvest waardoor patiënten eenvoudig kunnen wisselen van behandeltype of zorgzwaarte. Naast een breed basisaanbod zijn er ook een aantal specialismen op Zon & Schild die zijn gericht op het behandelen van patiënten met complexe meervoudige problematiek. De bosrijke locatie Zon & Schild biedt voor deze patiënten een rustige en veilige behandelomgeving.
 
Intensieve psychiatrie is gevestigd in het gebouw Kastanjehof. We werken bovenregionaal met de taak om cliënten op te vangen die ontwrichtend zijn en meer diagnostiek en behandeling behoeven.
 
Algemene Speerpunten binnen de Intensieve Psychiatrie zijn de ontwikkeling van de High Intensive Care zorg-unit, terugdringen van dwang en drang, en het ontmoedigen van middelenmisbruik. Als kernwaarde van onze dienstverlening staan we voor herstel ondersteunende en gastvrije zorg.
 

Solliciteren

Voel jij je uitgedaagd?
Stuur dan jouw actuele cv en korte motivatie.
Bij serieuze interesse en een passend cv is het mogelijk een dag(deel) mee te lopen op de afdeling.

Wil je eerst meer weten?
Bel of app dan naar Anneke Boom-Verbeek, teamleider bedrijfsvoering Kastanjehof op 06 307 965 05.

Een referentiecheck maakt onderdeel uit van deze procedure.  Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)hoort hierbij. Wij vergoeden de kosten.

Reageren kan tot 10-01-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen