Doorsturen
 
Doorsturen
 

stage afdeling psychodiagnostiek

Afdeling Psychodiagnostiek:Diagnostisch onderzoek met de mogelijkheid tot het behalen van de Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD). Daarbij hoort: afnemen anamnese, testonderzoek, scoren + rapporteren resultaten, teruggave-/adviesgesprek voeren van zowel neuropsychologisch-, intelligentie- als ...

  • Regio: Amersfoort
  • Vakgebied: Stageplaatsen
  • Opleidingsniveau: WO
  • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

  • Afdeling Psychodiagnostiek:
Diagnostisch onderzoek met de mogelijkheid tot het behalen van de Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD). Daarbij hoort: afnemen anamnese, testonderzoek, scoren + rapporteren resultaten, teruggave-/adviesgesprek voeren van zowel neuropsychologisch-, intelligentie- als persoonlijkheidsonderzoek.
 
  • Polikliniek Persoonlijkheidsstoornissen:
Co-therapeut bij modules en vaardigheidstrainingen.
 

Wat heb je nodig?

  • studie in het kader van klinische neuropsychologie of klinische psychologie;
  • je komt minimaal 24 uur per week stage lopen;
  • je stageperiode start oktober 2018.

Wat mag je verwachten?

Tijdens jouw stageperiode ontvang je een stagevergoeding conform de CAO GGZ.
GGz Centraal werkt met een eigen stageovereenkomst. Dit staat naast de stageovereenkomst / praktijkovereenkomst die veel opleidingen gebruiken.
 
De begeleiding en supervisie krijg je op de afdeling Psychodiagnostiek. Deze is in handen van een GZ- dan wel Klinisch psycholoog.

Waar ga je werken?

GGz Centraal is een grote instelling voor Geestelijke Gezondheidszorg in het midden van het land. De stageplaats is in Amersfoort, op het terrein van Zon & Schild.

Als stagiaire ben je 3 dagen per week werkzaam op de afdeling Psychodiagnostiek. Deze afdeling verricht psychodiagnostiek voor alle behandelafdelingen van GGz Centraal in de regio Eemland. Je zult daarmee heel diverse onderzoeken uitvoeren. Dit kan variëren van onderzoek naar de persoonlijkheid van patiënten die aangemeld worden voor deeltijd of klinische psychotherapie gericht op persoonlijkheidsstoornissen, tot neuropsychologisch onderzoek bij ouderen of bij patiënten die tijdelijk zijn opgenomen i.v.m. crisis. De vaak complexe problematiek van de patiënten die onderzocht worden, maakt dat je kennis kunt maken met specialistische psychodiagnostiek in de volle breedte. De stage biedt dan ook voldoende ruimte om casuïstiek te verzamelen voor je BAPD.

Het behoort tot de mogelijkheden om tijdens je stage ervaring op te doen met de behandeling van patiënten, door mee te lopen met een training of module als co-therapeut. Per stage kijken we wat de wensen en de mogelijkheden zijn. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het meelopen met een module VERS (Vaardigheidstraining Emotie Regulatie Stoornissen voor patiënten met borderline persoonlijkheidsproblematiek) of een COMET training (een zelfbeeldtraining).

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Mw. Dr. B. Montagne, bereikbaar per mail b.montagne@ggzcentraal.nl

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 20 september tussen 15.00 en 17.00 uur.

Reageren kan tot 10-09-2018.

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen