Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ psycholoog Marina de Wolfcentrum (24-36 uur)

Als gedreven GZ psycholoog werken binnen een bovenregionaal werkend, hoog-specialistisch behandelcentrum voor patiënten met complexe angst- en dwangstoornissen met een polikliniek, een deeltijdprogramma en een kliniek? Solliciteer dan op de vacature van GZ psycholoog bij Het Marina de Wolfcentrum in ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Als gedreven GZ psycholoog werken binnen een bovenregionaal werkend, hoog-specialistisch behandelcentrum voor patiënten met complexe angst- en dwangstoornissen met een polikliniek, een deeltijdprogramma en een kliniek? Solliciteer dan op de vacature van GZ psycholoog bij Het Marina de Wolfcentrum in Ermelo.

Bovenregionaal betekent o.a. dat patiënten uit het hele land, die elders onvoldoende van behandeling profiteerden, bij ons kunnen worden aangemeld. Wij bieden behalve behandeling aan patiënten en hun naasten ook consultatie aan andere zorginstellingen. We verrichten baanbrekend wetenschappelijk onderzoek, voeren second opinions uit en leiden GGZ professionals op.
Het multidisciplinaire team bestaat uit enthousiaste professionals die houden  van hun vak en  veel waarde hechten aan een goede werksfeer en aan het delen van kennis en ervaring.

Centraal in onze visie staat: Goed gemonitord (effectmeting) conform de multidisciplinaire richtlijn angst- en dwangstoornissen (evidence based) behandelen, maar ook innovatief maatwerk leveren aan patiënten die meer of anders nodig hebben, indien nodig thuis bij de patiënt. Dit steeds in samenwerking met de patiënt en zijn/haar naasten en steeds gevoed door wetenschappelijk onderzoek. Centraal in onze behandelmethodiek staan cognitieve gedragstherapie (m.n. exposure en responspreventie, maar daarnaast ook vele andere gedrags- en cognitieve technieken) en farmacotherapie, aangevuld met running, non-verbale therapie en specifieke modules gericht op herstel. 

De functie GZ psycholoog  binnen het Marina de Wolfcentrum is een gevarieerde functie, in een zich sterk ontwikkelende werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke inbreng. De werkzaamheden betreffen:
 • het doen van intakes en het opstellen van behandelplannen in een multidisciplinair teamverband;
 • uitvoeren van complexe psychodiagnostiek (inclusief psychodiagnostisch onderzoek en cognitief gedragstherapeutische casusconceptualisatie);
 • zelfstandig geven van individuele- en groepstherapiën.

Wat heb je nodig?

 • je beschikt over een BIG registratie als GZ psycholoog;
 • je bent lid van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie of in een vergevorderd stadium van de opleiding hiertoe;
 • je hebt kennis van en ervaring met de behandeling van patiënten met angst- en dwangstoornissen. Ervaring met de behandeling van patiënten met (co-morbide) autisme spectrum stoornissen strekt tot aanbeveling;
 • je beschikt over een flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden;
 • je bent transparant in je (be-)handelen en gericht op samenwerking.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een contract voor 24 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • een met openbaar vervoer goed bereikbare werkplek; 
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder het fietsplan en collectieve (zorg) verzekeringen. Meer hierover kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,-- en maximaal € 5.126,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een verplicht onderdeel van onze referentiecheck, wij vragen aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Het Marina de Wolfcentrum maakt sinds 1 januari 2017 deel uit van het Centrum voor (dag)klinische Psychotherapie van GGz Centraal. Dit is een hoog-specialistisch derdelijns centrum voor de curatieve behandeling van patiënten met ernstige en complexe problematiek. 

De doelgroep bestaat uit patiënten die lijden aan de gevolgen van vroegkinderlijke traumatisering (afdeling Transit), complexe angst- en dwangstoornissen (afdeling Marina de Wolfcentrum) en complexe persoonlijkheidsstoornissen (afdelingen Zwaluw en Enk). De verschillende afdelingen werken nauw samen en voeren waar nodig behandelingen duaal of aansluitend uit. Binnen dit behandelcentrum wordt het netwerk van de patiënt standaard betrokken bij de behandeling. Naast klachtenreductie en verbetering van het(psycho-sociaal)functioneren is behandeling ook expliciet gericht op resocialiseren en integreren en het leren omgaan met restklachten.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature GZ psycholoog bij het Marina de Wolfcentrum graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Taco Bos (behandelteamleider) of Erik Sinneker (teamleider bedrijfsvoering), beiden bereikbaar via 0341-566555.
  
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 06-11-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen