Doorsturen
 
Doorsturen
 

psycholoog (coördinator) psychodiagnostiek

Wil jij deel uitmaken van een jong  team met experts op het gebied van autismestoornissen? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature bij Emerhese Flevoland. Je werkzaamheden als psycholoog voor de psychodiagnostiek met coördinerende taken bij het behandelprogramma Emerhese ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij deel uitmaken van een jong  team met experts op het gebied van autismestoornissen? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature bij Emerhese Flevoland.
 
Je werkzaamheden als psycholoog voor de psychodiagnostiek met coördinerende taken bij het behandelprogramma Emerhese Flevoland hebben betrekking op de patiëntengroep (jong) volwassenen met (een vermoeden van) een stoornis in het autisme spectrum. Je werklocatie is Almere.

Het behandelprogramma bestaat uit poliklinische diagnostiek en behandeling waarbij samenwerking is met andere afdelingen van GGz Centraal en netwerkpartners. Je hebt primair taken op het gebied van diagnostiek waarbij je deelneemt  aan het multidisciplinaire teamoverleg en werkt onder leiding van het hoofd behandelprogramma. Je ontvangt functioneel leiding van de klinisch psycholoog of GZ psycholoog.

Het accent van je werkzaamheden ligt op het mede organiseren en uitvoeren van psychodiagnostiek (intelligentieonderzoek, persoonlijkheidsonderzoek, neuropsychologisch onderzoek en vragenlijsten). Hiertoe behoren het voorbereiden, afnemen, scoren en verslagleggen van psychologisch onderzoek, evenals het  mondeling en schriftelijk rapporteren van de bevindingen in het team en aan de patiënt. Je coördineert de organisatie en planning van de psychodiagnostiek waarbij je het testmateriaal beheert, nieuwe ontwikkelingen bijhoudt en implementeert, bijdraagt aan kennisdeling en het beleid mede vorm geeft. Je draagt bij aan verdere professionalisering van de diagnostische expertise op het gebied van autisme. Je hebt een brede inzet in de diagnostiek waarbij ook het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek tot je taken kan behoren.

Wat heb je nodig?

 • je hebt een afgeronde opleiding tot psycholoog;
 • je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met (psycho)diagnostiek en het werken in de geestelijke gezondheidszorg;
 • je bent bereid om je vaardigheden op het gebied van specialistisch autisme onderzoek uit te breiden;
 • hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met de coördinatie van psychodiagnostiek en je bent gericht op samenwerking, ontwikkeling en innovatie.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 50 (minimaal € 2.091,- en maximaal € 3.467,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) maken onderdeel uit van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl. 

Waar ga je werken?

Emerhese is onderdeel van GGz Centraal, een organisatie in het midden van het land voor specialistische geestelijke gezondheidszorg voor alle leeftijden. Binnen GGz Centraal is Emerhese het autisme expertisecentrum en onderdeel van de RVZe Fornhese (Kinder- & Jeugdpsychiatrie) - Emerhese Emerhese bestaat uit een polikliniek, deeltijd behandeling en een klinisch behandelcentrum in Amersfoort (Emerhese Amersfoort) en een polikliniek in Almere (Emerhese Flevoland). 
Volwassenen met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis kunnen worden aangemeld voor specialistische diagnostiek en behandeling. De behandelaren werken samen in multidisciplinair teamverband en ook wordt samengewerkt met ketenpartners.  

Emerhese Flevoland is een groeiend behandelprogramma dat volop in ontwikkeling is en daarbij innovatieve middelen inzet op het gebied van eHealth, wetenschappelijk onderzoek en diagnostiek-  en  behandelmodules. Het team is samengesteld uit GZ- psychologen, basispsychologen, psychiater, klinisch psycholoog, verpleegkundig specialist, ambulant behandelaren, gedragstherapeutisch medewerker en op projectbasis research medewerkers.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature psycholoog (coördinator) psychodiagnostiek graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Annelies Bovenhoff (hoofd behandelprogramma) of Laura de Lange (GZ psycholoog) beiden bereikbaar via telefoonnummer 036- 5383250.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 20-07-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen