Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ psycholoog kinder- & jeugdpsychiatrie

Ben jij als GZ psycholoog met aanvullende (psycho)therapeutische opleidingen toe aan een afwisselende baan binnen de kinder –en jeugdpsychiatrie? Met de nodige uitdagingen en collegiale gemotiveerde teamleden? Dan hebben wij de vacature van GZ-psycholoog kinder & jeugdpsychiatrie 0-18 jaar in Ermelo voor ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij als GZ psycholoog met aanvullende (psycho)therapeutische opleidingen toe aan een afwisselende baan binnen de kinder –en jeugdpsychiatrie? Met de nodige uitdagingen en collegiale gemotiveerde teamleden? Dan hebben wij de vacature van GZ-psycholoog kinder & jeugdpsychiatrie 0-18 jaar in Ermelo voor jou!
 
Wij bieden een uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief.  Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit. De werksfeer in ons team is plezierig, laagdrempelig en transparant. Er is ruimte om zelfstandig te werken en meedenken in nieuwe ontwikkelingen wordt op prijs gesteld.

De werkzaamheden binnen deze functie hebben betrekking op het behandelprogramma 0-18 jaar. Binnen het behandelprogramma hebben wij poliklinische-, deeltijd/dag behandeling.
Binnen Fornhese neemt systeem/psychodynamische-diagnostiek en -behandeling een belangrijke plaats in. In ons multidisciplinair team wordt gezocht naar een passende transmurale behandeling bij iedere kind en zijn/haar gezin. De patiëntenpopulatie bestaat uit specialistische, complexe psychiatrische en systemische problematiek.

Als gezondheidszorgpsycholoog heb je een rol bij zowel diagnostiek als de behandeling. Naast systeem-/cognitief gedragstherapeutische behandelingen bij onze doelgroep, doe jij intakes, psychiatrisch onderzoek, psychologisch onderzoek en neem je ontwikkelingsanamneses af en coördineert eventueel aanvullende diagnostiek. Jij bent als sturend behandelaar verantwoordelijk voor het opstellen van het behandelingsplan en voor het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling van patiënten. Crisisinterventies zijn ook een onderdeel van jouw takenpakket. Je geeft  werkbegeleiding/coaching en supervisies aan collega’s. En daarnaast zal je in nauwe samenwerking in bv de ronde tafelgesprekken  met de ketenpartners participeren in de begeleiding van de jeugdige en het gezin maar ook adviseren op scholen.

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde GZ opleiding en scholing en certificering in EMDR-behandeling en specifieke therapievormen zoals CGT e/o schematherapie is wenselijk;
 • registratie in het BIG register;
 • ervaring en affiniteit met de doelgroep, kinder- en jeugdpsychiatrie, specialistische GGZ, en met name met complexe problematiek;
 • je bent gericht op samenwerking, ontwikkeling en innovatie en bezit over een open mind;
 • je kunt samenwerken en beschikt over het vermogen tot conflicthantering, ook voor crisisgevoeligheid bij patiënten deins je niet terug.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden, bij deze vacature GZ psycholoog, een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd. Datum in dienst treding zo spoedig mogelijk;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure, wij vragen aan en vergoeden de kosten;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

RVZe Fornhese verzorgt voor de regio’s in midden Nederland de behandeling van kinderen en jeugdigen met psychiatrische problematiek in 5 regio teams.      
Het regioteam in Ermelo is er voor diagnostiek en behandeling van jeugdigen in de leeftijd van 0-18 jaar en het systeem waarin ze opgroeien. Deze kinderen en jongeren kampen met een gestagneerde ontwikkeling en de behandeling richt zich op het weer op gang brengen van deze ontwikkeling. Vaak gebeurt dit met het steunsysteem en in een co-productie met een andere zorgaanbieder zoals het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Dit vindt plaats op de locatie in Ermelo zelf maar kan net zo goed ook in de thuissituatie of op een van de locaties van het speciaal onderwijs in Ermelo en in het najaar in Nunspeet plaatsvinden.   
   
De behandelcontacten kunnen in intensiteit verschillen afhankelijk van de zwaarte van de problematiek. De zorg varieert van één of twee wekelijkse gesprekken, genaamd ambulante contacten, tot aan een deeltijdbehandeling waar men halve of hele dagen aanwezig is. De meest intensieve behandeling, 24 uurs, vindt plaats in de kliniek in Almere en valt niet onder het directe aandachtsgebied van Ermelo.   
   
Op dit moment is de zorg volop in ontwikkeling met de opdracht vanuit de gemeenten integrale zorg te ontwikkelen met de visie: zorg dicht bij huis, zo kort als mogelijk en daar waar dat niet kan, langer en intensiever.   
Meer over Fornhese vind je op www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature gezondheidszorgpsycholoog kinder- & jeugdpsychiatrie graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Lammie Fien (coördinator K&J Ermelo) bereikbaar via telefoonnummer 06- 23683326 of Vera Messbauer (hoofd behandelprogramma) bereikbaar via  06- 20668609.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
 

Reageren kan tot 06-09-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen