Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ Psycholoog Centrum voor persoonlijkheidsstoornissen

Ben jij die enthousiaste, stabiele, flexibele collega met hart voor patiënten met een persoonlijkheidsstoornis, die in een prettige werkomgeving een bijdrage wil leveren aan ons expertisecentrum persoonlijkheidsstoornissen. Bij ons Centrum voor persoonlijkheidsstoornissen hebben wij een vacature voor GZ ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij die enthousiaste, stabiele, flexibele collega met hart voor patiënten met een persoonlijkheidsstoornis, die in een prettige werkomgeving een bijdrage wil leveren aan ons expertisecentrum persoonlijkheidsstoornissen. Bij ons Centrum voor persoonlijkheidsstoornissen hebben wij een vacature voor GZ psycholoog.

Als GZ -psycholoog willen wij graag jouw deskundigheid inzetten voor het Programma persoonlijkheidsstoornissen. In jouw rol van GZ-psycholoog lever jij een aandeel in de behandeling van volwassenen met veelal complexe en uiteenlopende persoonlijkheidsproblematiek. Het uiteindelijke doel is samen met jouw team de beste behandeling bieden. Dit samen bereiken wij door een open en collegiale cultuur, waarin we intensief met elkaar samenwerken en oprecht feedback geven.

We werken vanuit 3 teams gericht op schematherapie, MBT of DGT. Daarnaast bieden we per team behandeling conform de Geïntegreerde Richtlijn Behandeling. Je werkt samen in het programma persoonlijkheidsstoornissen met een multidisciplinair behandelteam. Dit team bestaat uit psychiaters, arts-assistenten in opleiding tot specialist, klinisch psychologen, een GZ-psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog, GZ-psychologen, psychotherapeuten, een psychotherapeut i.o., een verpleegkundig specialist, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, systeemtherapeut en sociotherapeuten.

Jouw verantwoordlijkheden: het voeren van diagnostische behandeling en individuele- en groepsbehandeling; actief inbreng hebben tijdens het multidisciplinaire overleggen; meewerken aan het opstellen van het behandelplan en bij de evaluatie van de behandelingen; jouw kennis inzetten bij de ontwikkeling en evaluatie van het behandelbeleid.

Wat heb je nodig?

 • je hebt een afgeronde opleiding tot GZ psycholoog en je bent BIG (art.14) geregistreerd;
 • je bent opgeleid in de DGT, MBT en/of schema-therapie;
 • je hebt ervaring en/of affiniteit in systeemgericht werken en bent EMDR therapeut;
 • je kan zelfstandig werken alsook samenwerken in een multidisciplinair teamverband;
 • je kan goed luisteren, vraagt door en bent kritisch en besluitvaardig;
 • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift; je werkt efficiënt, kunt snel schakelen en bent niet bang voor een flinke uitdaging.

Kernwoorden: enthousiast, proactieve houding, werkt pragmatisch en bent resultaatgericht.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een uitdagende en gevarieerde functie met ruimte voor verantwoordelijkheid, professionele en persoonlijke ontwikkeling in een dynamische en plezierige werkomgeving. En verder:
 • een parttime contract aan voor minimaal 24 uur per week met een uitloop naar 36 uur per week voor bepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.215,- en maximaal € 5.046,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure; 
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Zon & Schild is een grote locatie aan de rand van Amersfoort. Op het terrein is een breed behandelaanbod gehuisvest waardoor patiënten eenvoudig kunnen wisselen van behandeltype of zorgzwaarte. Naast een breed basisaanbod zijn er ook een aantal specialismen op Zon & Schild, die zijn gericht op het behandelen van patiënten met complexe meervoudige problematiek. De bosrijke locatie Zon & Schild biedt voor deze patiënten een rustige en veilige behandelomgeving.
 
Het Centrum voor persoonlijkheidsstoornissen bestaat uit een polikliniek en deeltijdbehandeling. We werken binnen ons centrum zoveel mogelijk conform de richtlijnen, we hanteren m.n. GRB, DGT, MBT en schema-therapie. We hebben een open en collegiale cultuur waarin we intensief met elkaar samenwerken.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature GZ psycholoog Centrum voor persoonlijkheidsstoornissen graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Hanneke van Dijk - du Mortier (hoofd behandelprogramma) bereikbaar via telefoonnummer (033) 4609583.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 29-05-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen