Doorsturen
 
Doorsturen
 

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)

Wil jij als sociaal psychiatrisch verpleegkundige jouw deskundigheid laten zien en de verantwoordelijkheid nemen als medebehandelaar in het team volwassenen Barneveld/Nijkerk? Solliciteer dan op deze vacature.De functie van sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) in het team volwassenen van het ambulatorium ...

 • Regio: BarneveldNijkerk
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 16 uur

Wat ga je doen?

Wil jij als sociaal psychiatrisch verpleegkundige jouw deskundigheid laten zien en de verantwoordelijkheid nemen als medebehandelaar in het team volwassenen Barneveld/Nijkerk? Solliciteer dan op deze vacature.
De functie van sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) in het team volwassenen van het ambulatorium Barneveld/Nijkerk is een gevarieerde functie in een dynamische werkomgeving binnen een zeer vakkundig multidisciplinair team.
Het team volwassenen van de poli in Barneveld/Nijkerk is een hecht team van 5 psychologen, 2 spv’s, 2 psychiaters, 2 groepsverpleegkundigen en 2 non-verbale therapeuten.

De teamleden zijn over de zorglijn stemming/angst en persoonlijkheidsstoornissen verdeeld. Gezien de beperkte omvang van het team is er geen strikte personele scheiding doorgevoerd tussen de zorglijnen, hetgeen betekent dat je een gevarieerde caseload hebt. 
De overleg-lijnen in het team zijn kort. Er is wekelijks multidisciplinair overleg over de behandelingen en over de nieuwe aanmeldingen.
Voor specifieke doelgroepen wordt nauw samengewerkt met de poli in Harderwijk en de High Intensive Care- kliniek (HIC) op het landgoed Veldwijk te Ermelo (dialectische gedragstherapie (DGT), somatoforme stoornissen, eetstoornissen, 24-uurs acute zorg en intensive home treatment).

Samen met - en onder verantwoordelijkheid van een regiebehandelaar voer je intakes uit en bied je behandeling en ondersteuning aan patienten met diverse problematiek. Belangrijk onderdeel van je werk is netwerken, het betrekken van het systeem van de patiënt bij onderzoek en behandeling en het samenwerken en afstemmen met hulpverleners buiten de GGZ.
Participeren in het groepsprogramma van de deeltijdbehandeling voor stemmings- en angststoornissen behoort tot de mogelijkheden.

Wat heb je nodig?

 • je hebt een afgeronde opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige en je bent BIG geregistreerd;
 • je hebt affiniteit met en ervaring met de behandeling van mensen met vaak al langer bestaande en gecompliceerde psychiatrische problematiek;
 • je bent enthousiast en hebt een proactieve houding;
 • je werkt pragmatisch, resultaatgericht en accuraat, in het bijzonder met betrekking tot registratie;
 • je hebt een open houding t.o.v. zorgvernieuwing  zoals e-health-ontwikkeling;
 • ervaring met of bereidheid tot scholing in DGT strekt tot aanbeveling.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 16 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.369,- en maximaal € 3.832,- op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

De Resultaat Verantwoordelijke Zorgeenheid (RVZe) Veluwe & Veluwe Vallei is 1 van de delen van GGz Centraal en biedt specialistische geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen en ouderen met psychiatrische problemen, op het landgoed Veldwijk in Ermelo en locaties daarbuiten. Veluwe & Veluwe Vallei heeft uitgebreide behandelvoorzieningen voor mensen met uiteenlopende psychiatrische problematiek.
In de poli Barneveld/Nijkerk zijn naast het team volwassenenzorg ook een ouderenteam en een FACT-team actief. Het behandelaanbod omvat de volgende specialistische zorglijnen: persoonlijkheidsstoornissen, stemmingsstoornissen en angst- en dwangstoornissen, ADHD en autisme. De behandelingen kunnen bestaan uit individuele behandeling, groepsbehandeling, deeltijdbehandeling voor stemmings- en angststoornissen en een deeltijdbehandeling voor persoonlijkheidsstoornissen. Aan de behandeling kan op indicatie een non-verbale module worden toegevoegd.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) graag tegemoet.
Voor nadere informatie kun je bellen met mevr. L. van de Wetering, spv of dhr. H. Mul, psychiater en teamleider zorg, telefoon 0342-411500.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 30-04-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen