Doorsturen
 
Doorsturen
 

zelfstandig pedicure (freelance / ZZP)

Als (medisch)pedicure bijdragen aan de het welbevinden van psychiatrische patiënten. GGz Centraal in Amersfoort heeft een baan voor jou als (medisch) pedicure op zzp basis.Het is een zelfstandige baan waarin je veel contact maakt met onze doelgroep en waarbij op een natuurlijke wijze communiceren belangrijk is. Je ...

  • Regio: Amersfoort
  • Vakgebied: VerzorgingOverige functies
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Aantal uren per week: 16 uur

Wat ga je doen?

Als (medisch)pedicure bijdragen aan de het welbevinden van psychiatrische patiënten. GGz Centraal in Amersfoort heeft een baan voor jou als (medisch) pedicure op zzp basis.

Het is een zelfstandige baan waarin je veel contact maakt met onze doelgroep en waarbij op een natuurlijke wijze communiceren belangrijk is. Je gaat de voeten van een aantal van klinische patiënten behandelen. In de praktijk betekent dit dat je voor een deel de voetverzorging van oudere patiënten, die dat niet meer zelf kunnen, verzorgt. En voor een deel voetverzorging op medische indicatie (veelal diabetes) verzorgt.
Wij hebben een salon voor je, met pedicurestoel en pedicuremotor, waar je gebruik van kunt mag maken. Wekelijks kun je 2 tot 8 patiënten op afspraak verwachten. Daarnaast ga je wekelijks op pad naar de patiënten op de afdelingen, waar je de voeten van tussen de 15 en 20 patiënten gaat behandelen.

Wat heb je nodig?

• affiniteit met onze doelgroep;
• in het bezit van het diploma medisch pedicure.

Wat mag je verwachten?

  • als ZZP-er gaan we een overeenkomst van diensten  met jou aan;
  • gemiddeld 12 tot 16 uur per week;
  • je factureert per behandeling;
  • een verklaring omtrent gedrag (VOG) wordt digitaal voor je aangevraagd.

Waar ga je werken?

GGz Centraal is een organisatie voor specialistische geestelijke gezondheidszorg (ggz) in het midden van het land. Op de locatie Zon & Schild aan de rand van Amersfoort verblijven ongeveer 300 patiënten in verschillende woonvormen. Op het terrein is een breed behandelaanbod gehuisvest waardoor patiënten eenvoudig kunnen wisselen van behandeltype of zorgzwaarte.
Naast een breed basisaanbod zijn er ook een aantal specialismen op Zon & Schild die zijn gericht op het behandelen van patiënten met complexe meervoudige problematiek. De bosrijke locatie Zon & Schild biedt voor deze patiënten een rustige en veilige behandelomgeving.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature pedicure graag tegemoet.

Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Annemarieke Lakerveld (stafmedewerker hotel services) bereikbaar via telefoonnummer 033  4609 661.

Meer informatie over GGz Centraal vind je op www.ggzcentraal.nl

Reageren kan tot 24-04-2018.

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen