Doorsturen
 
Doorsturen
 

systeemtherapeut (NVRG lid) / GZ psycholoog

Als gezondheidszorgpsycholoog/systeemtherapeut een prominente rol in nemen binnen de onderzoeksdagen (diagnostiekdagen),van het behandelprogramma Jong volwassenen (17-26 jaar) en het behandelprogramma Eetstoornissen? Solliciteer dan op de vacature van NVRG-erkende systeemtherapeut/GZ psycholoog op ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Als gezondheidszorgpsycholoog/systeemtherapeut een prominente rol in nemen binnen de onderzoeksdagen (diagnostiekdagen),van het behandelprogramma Jong volwassenen (17-26 jaar) en het behandelprogramma Eetstoornissen? Solliciteer dan op de vacature van NVRG-erkende systeemtherapeut/GZ psycholoog op onze locatie Rembrandthof te Hilversum.

In de functie van systeemtherapeut/GZ psycholoog maak je deel uit van het team waarbinnen de specialistische onderzoeksdagen (diagnostiekdagen) plaatsvinden voor Jongvolwassenen. Als systeemtherapeut heb je op deze onderzoeksdag een prominente rol. Tevens word je als systeemtherapeut ingezet om de systeemgesprekken/evaluaties met patiënt en naastbetrokkenen vorm te geven in onze deeltijd behandelingen en groepen, zowel voor het team Jongvolwassenen als voor het team eetstoornissen. Ook behandel je gezinnen in reguliere gezinstherapieën. Verder doe je specialistische intakes voor het behandelprogramma, stel je behandelplannen op en evalueer je de behandeling met patiënt en systeem.
Wil je meer weten? Karin Tobias en Anne Sanders vertellen je hier wat je verwachten kunt.

Wij bieden jou als systeemtherapeut/GZ psycholoog een werkplek in een professioneel en enthousiast klein team, dat zich volop in een inhoudelijke en organisatorische ontwikkeling bevindt. De werkomgeving wordt verder gekenmerkt door korte lijnen en collegiaal overleg. We gaan respectvol met elkaar om, zijn deskundig en staan open voor goede ideeën en eigen initiatief.

Wat heb je nodig?

 • geregistreerd als systeemtherapeut, ingeschreven als lid bij de NVRG;
 • geregistreerd als gezondheidzorgpsycholoog;
 • werkervaring binnen de doelgroep jongvolwassenen en/of eetstoornissen;
 • vaardigheden om je binnen het behandelprogramma te ontwikkelen tot een bindende factor, die wil samenwerken met andere disciplines en behandelprogramma’s;
 • pragmatisch en resultaatgericht met de bereidheid om coördinerende taken op je te nemen;
 • collegiaal, flexibel en bij uitstek een teamspeler!

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 32 uur per week, voor de duur van één jaar. Afhankelijk van organisatieontwikkelingen bestaat de mogelijkheid tot omzetting naar een vast dienstverband;
 • het salaris is conform CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.215,- en maximaal € 5.046,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek), definitieve inschaling is afhankelijk van opleiding en eventuele relevante werkervaring;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure, wij vragen aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

De Resultaat Verantwoordelijke Eenheid (RVZe) Gooi en Vechtstreek is een organisatie, die vestigingen kent in Hilversum, Bussum en Laren.
Onze zorg is georganiseerd in specialistische programma´s en FACT. Wij bieden onze patiënten een samenhangend aanbod van ambulante, klinische en deeltijd behandeling. In overleg met de patiënt, ketenpartners en –zoveel als mogelijk- naastbetrokkenen, bepalen wij het behandelaanbod.
Wij maken deel uit van een organisatie waar wordt ingespeeld op veranderingen in de GGZ, met zorg voor naastbetrokkenen en aandacht voor de eigen regie en mogelijkheden van de patiënt.  
De huidige ontwikkelingen geven een impuls aan vernieuwing en ontwikkeling van de gespecialiseerde GGZ waarin er expliciet ruimte is voor eigen inbreng en het ontwikkelen van expertise en voor intensieve samenwerking met meerdere disciplines, zowel binnen als buiten onze instelling.

Binnen de Rembrandthof is er een behandelprogramma ontwikkeld voor Jongvolwassenen tussen de 17 en 25 jaar. Dit behandelprogramma richt zich op jongvolwassenen met ernstige psychiatrische problematiek en werkt actief samen met hun gezinnen en/of partners. Het is een programma waarin jongvolwassenen met diverse psychiatrische problematiek behandeld worden om hun veerkracht en mogelijkheden te vergroten. De nadruk ligt op kortdurende intensieve deeltijdbehandelingen en groepen. Het programma Jong Volwassenen is dynamisch en innovatief.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature Systeemtherapeut (NVRG lid)/GZ psycholoog graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Karin Tobias (klinisch psycholoog en hoofd behandelprogramma) telefoon 06 23437762 of met Frans Bogers (hoofd bedrijfsvoering), telefoonnummer 06-22516211.
Liever eerst een oriënterend gesprek onder het genot van een kop koffie? Dat kan ook!

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 23-04-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen