Doorsturen
 
Doorsturen
 

Gz psycholoog

Wil jij als behandelaar meewerken aan verdere ontwikkelingen? Verwacht jij dat jouw mening er toe doet en bijdraagt aan de continue verbetering van onze zorg? Solliciteer dan op de vacature van GZ psycholoog bij de Rembrandthof in Hilversum!Jouw werkzaamheden bestaan uit het diagnosticeren en behandelen van patiënten ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij als behandelaar meewerken aan verdere ontwikkelingen? Verwacht jij dat jouw mening er toe doet en bijdraagt aan de continue verbetering van onze zorg? Solliciteer dan op de vacature van GZ psycholoog bij de Rembrandthof in Hilversum!

Jouw werkzaamheden bestaan uit het diagnosticeren en behandelen van patiënten met complexe problematiek binnen het veld van de volwassenpsychiatrie. Dit kunnen patiënten zijn van diverse behandelprogramma’s, afhankelijk van de expertise en wensen van de kandidaat. Je werkt tijdens de intakefase nauw samen met een regiebehandelaar om samen te komen tot een gezamenlijk visie over de problematiek, de hulpvraag en welke behandeling het beste past. Naasten worden zoveel mogelijk betrokken bij dit proces. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team waarin systeemgericht denken, eigen regie van de patiënt en shared decision making hoog in het vaandel staan.
Je werkt nauw samen collega’s en onder verantwoordelijkheid van het hoofd behandelprogramma.

Wat heb je nodig?

 •   je bent GZ psycholoog (BIG geregistreerd);
 • flexibel, enthousiast en bereid tot het meewerken aan de verdere ontwikkelingen binnen de Rembrandthof;
 • je bent goed in de samenwerking en beschikt over uitstekende plannings- en organisatievaardigheden;
 • je hebt ervaring in het doen van intakes en het doen van zowel individuele als groepsbehandelingen;
 • er is een voorkeur voor kandidaten met ervaring in de systeemtherapie en/of cognitieve gedragstherapie.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 32-36 uur per week, voor bepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.215,- en maximaal € 5.046,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure, de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

De Rembrandthof te Hilversum is onderdeel van GGz Centraal Gooi en Vechtstreek en biedt diagnostiek en (kortdurende) behandeling aan personen vanaf 18 jaar. Onze zorg is georganiseerd in diverse programma’s: Onderzoek en advies, 24 uurs acute psychiatrie, Bipolaire- & Psychotische stoornissen, Persoonlijkheidsstoornissen & Depressie, Jong Volwassenen en Eetstoornissen. Daarnaast zijn er FACT teams werkzaam in de regio en is er het specialisme Ouderenpsychiatrie.
Wij bieden patiënten een samenhangend aanbod van ambulante hulpverlening, deeltijdbehandeling en klinische opname. In overleg met de patiënt, ketenpartners en naastbetrokkenen wordt het behandelaanbod bepaald.

Wij maken deel uit van een organisatie waar wordt ingespeeld op veranderingen in de GGZ met behoud van expertise en met oog voor de wensen en mogelijkheden van de patiënt.

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Of een oriënterend gesprek onder het genot van een kop koffie? Neem dan contact op met Karin Tobias hoofd behandelprogramma, telefoonnummer: 035-5667447/ 0623437762.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 19-06-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen