Doorsturen
 
Doorsturen
 

BI-specialist

Krijg je er energie van om waardevolle data te verzamelen en beschikbaar te stellen aan de business? Dan zijn deze functie en jij de perfecte match! Samen met je collega’s van het team informatievoorziening lever je een waardevolle bijdrage aan het in control zijn van de organisatie door inzicht te geven in ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Financieel/economisch
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Krijg je er energie van om waardevolle data te verzamelen en beschikbaar te stellen aan de business? Dan zijn deze functie en jij de perfecte match! 

Samen met je collega’s van het team informatievoorziening lever je een waardevolle bijdrage aan het in control zijn van de organisatie door inzicht te geven in performance van kritische bedrijfsprocessen en KPI’s.
 
Je bent (mede) verantwoordelijk voor het bewaken, (door)ontwikkelen en vernieuwen van de architectuur van het datawarehouse en business intelligence omgeving, zodanig dat gebruikers tijdig (stuur)informatie verkrijgen. De (stuur)informatie wordt gepresenteerd in een passende en visueel aansprekende rapportage. Het ontsluiten van nieuwe databronnen en/of informatiegebieden en het door-ontwikkelen van bestaande informatiegebieden is een continu proces. Het team is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud van het datamodel en voert verbeteringen daarin door passend op (veranderingen in) de bedrijfsvoering.

Binnen jouw toekomstige team wordt met elkaar werkverdelingen en werkafspraken gemaakt. Jullie werken planmatig en gestructureerd, bewaken de tijdige realisatie van grote informatieontwikkelingsprojecten en borgen dat de wachttijden voor ad-hoc vragen binnen proporties blijft.
 
Je stimuleert structuur, samenwerking en vakdeskundigheid binnen het team, bent flexibel en geïnteresseerd in de vraag-achter-de-vraag en draagt op deze wijze bij aan de doorontwikkeling van zowel jullie team informatievoorziening als de informatievoorziening zelf.
Informatievoorziening vervult een cruciale rol binnen GGz Centraal. Dit maakt het werk zowel waardevol als uitdagend!
 
Naast jouw team informatievoorziening (5 personen) bestaat de afdeling P&C uit stafmedewerkers Planning & Control en Business-Controllers. De afdeling P&C is onderdeel van het vakcentrum Financiën Administratie Informatievoorziening (FAI) waartoe ook de afdelingen Zorgadministratie, Financiële Administratie en Compliance behoren.

Wat heb je nodig?

 • minimaal HBO werk- en denk niveau met kennis;
 • ervaring of affiniteit met ETL-tooling of BI-tooling (zoals SQL, PL/SQL, Oracle Data Integrator, Oracle BI), datamodelleren, en rapportagetools;
 • bij voorkeur GGz kennis;
 • een sterk analytisch- en probleemoplossend vermogen;
 • een stevige persoonlijkheid met een pragmatisch, proactieve en resultaatgerichte instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat mag je verwachten?

 • een uitdagende baan met zelfstandigheid en ontwikkelmogelijkheden;
 • een fulltime contract voor 36 uur per week voor bepaalde tijd met de intentie om deze te verlengen naar onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.749,- en maximaal € 4.287,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen aan en vergoeden de kosten;
 • een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
 

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature BI-specialist graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Rob Thuis (hoofd Planning & Control) bereikbaar via telefoonnummer 033 4609 925 of John Verbeek (BI-specialist) bereikbaar via telefoonnummer 033- 4609 768.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 28-03-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen