Doorsturen
 
Doorsturen
 

psychiatrisch verpleegkundige nacht Ziekenhuispsychiatrie

Wil jij als verpleegkundige ervaring opdoen in een dynamische omgeving waarin je te maken krijgt met verschillende psychiatrische stoornissen en interacties? SymforaMeander is op zoek naar verpleegkundigen die voornamelijk nachtdiensten doen in de verhouding van ca. 75 % nachtdiensten en 25 % vroege of late ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij als verpleegkundige ervaring opdoen in een dynamische omgeving waarin je te maken krijgt met verschillende psychiatrische stoornissen en interacties? SymforaMeander is op zoek naar verpleegkundigen die voornamelijk nachtdiensten doen in de verhouding van ca. 75 % nachtdiensten en 25 % vroege of late diensten voor 24-36 uur per week!

Als verpleegkundige voor SymforaMeander werk je in een vast team. De patiënten worden zowel in groepsverband als individueel begeleid. Samen met je collega’s zorg je voor een optimaal behandel- en leefklimaat. Je geeft begeleiding bij ADL/BDL op aanvraag / behoefte. Je voert verpleegtechnische handelingen uit. Je denkt mee over de vervolgbehandeling. Je draagt samen zorg voor veiligheid en bewaakt  de structuur, het ritme van de dag en de gemaakte afspraken.

Het behandeprogramma ziekenhuispsychiatrie heeft twee units in de kliniek: een besloten unit met 11 patiënten en een open unit met 12 patiënten. Ziekenhuispsychiatrie richt zich op de diagnostiek en behandeling van patiënten met een combinatie van lichamelijke en psychiatrische aandoeningen. Vanuit de klinische setting wordt ECT behandeling gedaan.
 
Wij gaan respectvol met elkaar om, zijn deskundig en optimistisch en staan open voor goede ideeën en eigen initiatief. Het is een uitdagende en gevarieerde functie binnen een veranderende organisatie waar je kunt samenwerken op verschillende niveaus. We bieden ruimte om te vernieuwen en jezelf te ontwikkelen.

Wat heb je nodig?

 • verpleegkundig diploma (niveau 4 of 5, HBO-V) met BIG registratie;
 • bekwaam in verpleegtechnische handelingen;
 • goede kennis van psychiatrische en somatische ziektebeelden;
 • in staat om naast cliënten te staan en patiënten te stimuleren om zoveel mogelijk zelf regie te pakken;
 • in staat tot multidisciplinair werken;
 • bereidheid onregelmatige diensten te doen.

Wat mag je verwachten?

 • een uitdagende functie binnen een boeiende organisatie die continue in beweging is;
 • een contract voor 24 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.814,-  en maximaal € 3.086,-  bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek;
 • wij bieden een pakket uitstekende , flexibele arbeidsvoorwaarden;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een verplicht onderdeel van onze referentiecheck.

Waar ga je werken?

SymforaMeander in Amersfoort is een dynamische werkomgeving en omvat de volgende specialistische behandelprogramma’s: Stemming en Angststoornissen, Ziekenhuispsychiatrie met een aandachtsgebied ouderenpsychiatrie en klinische zorg waarbij ook de acute opname een onderdeel is. Ambulante en klinische behandeling zijn geïntegreerd in de behandelprogramma’s. Centraal in onze visie is patiëntgericht werken op basis van evidence based behandelstrategieën, effectmeting en een continue ontwikkeling van de professional. We werken in multidisciplinair verband en hechten veel waarde aan het uitwisselen van kennis en ervaring door professionals. Er wordt nauw samengewerkt met de verwijzende huisartsen in de regio. Vanuit het behandelprogramma wordt ook de consultatieve psychiatrie verzorgd in het Meander Medisch Centrum te Amersfoort en wordt er samengewerkt met de collega’s  specialisten van MeanderMC en GGz Centraal.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature psychiatrisch verpleegkundige nacht graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Denise Hensen, coördinator kliniek op telefoonnummer 033 8508411 of met Barbara Wolters, hoofd bedrijfsvoering op telefoonnummer 033 8508491 (ma t/do).

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op symforameander.nl.

Reageren kan tot 06-06-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen