Doorsturen
 
Doorsturen
 

begeleider SPH ouderenpsychiatrie

Ben jij begeleider en ligt je hart bij de ouderenpsychiatrie of wil je dit behandelprogramma graag ontdekken? Zit je te springen om jouw deskundigheid verder te ontwikkelen samen met enthousiaste collega's? Dan past deze baan als begeleider SPH ouderenpsychiatrie bij de Riebeeckhof ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 16 uur

Wat ga je doen?

Ben jij begeleider en ligt je hart bij de ouderenpsychiatrie of wil je dit behandelprogramma graag ontdekken? Zit je te springen om jouw deskundigheid verder te ontwikkelen samen met enthousiaste collega's? Dan past deze baan als begeleider SPH ouderenpsychiatrie bij de Riebeeckhof in Hilversum perfect bij jou.

Als begeleider ga je binnen de structuur- en ondersteuning biedende deeltijdgroepen van ’t Hof de patiënten begeleiden tijdens hun activiteiten en verricht daarbij alle bijbehorende werkzaamheden. Momenteel zijn er 35 verschillende groepen waaraan gemiddeld 90 patiënten per week deelnemen.
Kenmerkend voor deze functie is het vaak langer durend intensieve contact dat je hebt met patiënten. Er is ruimte om te vernieuwen en jezelf te ontwikkelen.
Je maakt onderdeel uit van een multidisciplinair behandelteam en werkt nauw samen met collega’s. Het behandel team kent volgens schema verschillende overleg vormen en bijeenkomsten over actuele behandel thema’s.

Wat heb je nodig?

 • je hebt de opleiding tot SPH afgerond;
 • je hebt affiniteit en ervaring met de bovenstaande doelgroep;
 • je bent creatief en kunt goed zelfstandig werken;
 • flexibele instelling en enthousiasme om te werken in een vernieuwende behandelorganisatie;
 • collegiale houding en goed kunnen samenwerken binnen een multidisciplinair team.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime contract voor 16 uur per week voor bepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.814,- en maximaal € 3.086,-  bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

De Riebeeckhof te Hilversum biedt hulp aan patiënten ouder dan 55 jaar. Het aanbod bestaat uit: ambulante hulpverlening, deeltijdbehandeling en klinische opname.
Naast het voordeur programma onderzoek en advisering wordt er gewerkt met de behandelprogramma’s gerontopsychiatrie en psychogeriatrie. De afdeling ouderen is verdeeld over 3 regio’s.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature begeleider SPH ouderenpsychiatrie graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Frans Bogers (hoofd bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer 06- 22516211 of Gisela van Dijk (senior verpleegkundige) bereikbaar via telefoonnummer 06- 13764685.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 30-03-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen