Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ psycholoog polikliniek Persoonlijkheidsstoornissen

Dichtbij en deskundig.  Als GZ psycholoog werken volgens 'state of the art' ook voor jou vanzelfsprekend? Professioneel zijn met hart voor de cliënt, dat is wie jij bent? Dan hebben wij een mooie baan voor jou als GZ psycholoog bij de polikliniek persoonlijkheidsstoornissen van GGz Centraal in ...

 • Regio: Lelystad
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Dichtbij en deskundig.
 
Als GZ psycholoog werken volgens 'state of the art' ook voor jou vanzelfsprekend? Professioneel zijn met hart voor de cliënt, dat is wie jij bent? Dan hebben wij een mooie baan voor jou als GZ psycholoog bij de polikliniek persoonlijkheidsstoornissen van GGz Centraal in Lelystad.
 
Binnen de polikliniek persoonlijkheidsstoornissen vind je een combinatie met het programma stemming- en angststoornissen. Samen met andere organisaties creëren wij een evenwicht tussen zorg aan huis en zorg in de kliniek doordat wij naast ambulante behandeling, ook psychiatrische intensieve thuiszorg, dagbehandeling en klinische opname aanbieden.
 
Als GZ psycholoog werk je naast de polikliniek ook ambulant met individuele en groepsbehandelingen. De doelgroep is zowel jong volwassenen als mensen van 65 jaar en alle leeftijden hier tussenin.
Jij mag jouw voorkeur aangeven en je wordt vaste behandelaar van een aantal patiënten uit de regio Flevoland-Oost. Jij stelt een (diagnostische) behandelplan op en evalueert de voorgang van de behandeling. Hierbij werk je nauw samen met hoog opgeleide collega's in een multidisciplinair samengestelde teams. Door jouw rol op de afdeling psychodiagnostiek krijg je de gelegenheid nauw samen te werken met de neurologen in het ziekenhuis. Deze afdeling is op 5 minuten lopen gevestigd binnen de afdeling Ziekenhuispsychiatrie in het MC Zuiderzee. 
  
Het team wordt duaal aangestuurd door een klinisch psycholoog en een hoofd bedrijfsvoering. Jij neemt deel aan multidisciplinaire overleggen en levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en evaluatie van het behandelbeleid. Deelname en aansturing aan projecten en/of de taak van coördinator bedrijfsvoering kan deel van je takenpakket zijn.
 
Je krijgt de mogelijkheid om de behandeling Evidence based vorm te geven. En om te werken met diverse therapeutische methodes, waaronder SFT, IPT, MBT, EMDR, CGT als ook trainingen als VERS.
Supervisie ontvang je van een klinisch psycholoog. Wij gaan meer MBT Mentalization-Based Treatment (MBT) behandelingen ontwikkelen, we horen graag wat jouw visie hierover is en hoe je wilt samen werken met andere disciplines. 
 
Wil je weten hoe collega’s het beleven bij GGz Centraal te werken? De film onder deze link geeft een mooi beeld!
Wil je liever een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met de heer F. Liefferink, directeur bedrijfsvoering 06-10867477.

Wat heb je nodig?

 • BIG-geregistreerd als GZ psycholoog;
 • enkele jaren werkervaring in de behandeling van mensen met complexe persoonlijkheidsstoornissen;
 • de opleiding schematherapie of MBT gevolgd en ervaring in het werken volgens deze methoden.

Wat mag je verwachten?

 • een goed inwerkprogramma en supervisie binnen jouw leer/werkproces onder begeleiding van een klinisch psycholoog;
 • samenwerken in een team waar eigen initiatief en ideeën worden gewaardeerd en aangemoedigd;
 • een prima bereikbare werklocatie (45 minuten vanaf Amersfoort of Amsterdam);
 • werken volgens een vast rooster, tijdens kantoortijden;
 • opleidingen stemmen wij af op jouw behoefte en passend bij de werkplek;
 • doorgroei mogelijkheden via onze eigen opleidingen tot psychotherapeut of klinisch psycholoog;
 • een parttime of fulltime contract voor 32 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.215,-  en maximaal € 5.046,-  bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • vergoeding voor dienstreizen a € 0,36 per kilometer;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen aan en vergoeden de kosten.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
 

Solliciteren

Wil je meer van ons horen neem dan contact op met de heer F. Liefferink, directeur bedrijfsvoering 06-10867477 en/of mevrouw S. van der Wouden, directeur behandelzaken 06-83621240.

Wil je direct solliciteren, dan ontvangen wij graag jouw digitale sollicitatie voor de vacature GZ psycholoog polikliniek Persoonlijkheidsstoornissen via onze website.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 14-05-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen