Doorsturen
 
Doorsturen
 

basisarts/anios High Intensive Care

Wil jij als arts ervaring opdoen in een dynamische omgeving waarin je te maken krijgt met veel verschillende psychiatrische stoornissen en interacties? Reageer dan op deze vacature van arts/anios High Intensive Care (HIC)  in Ermelo.Je wordt verantwoordelijk voor de behandeling van de patiënten die zijn opgenomen ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: MediciGedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij als arts ervaring opdoen in een dynamische omgeving waarin je te maken krijgt met veel verschillende psychiatrische stoornissen en interacties? Reageer dan op deze vacature van arts/anios High Intensive Care (HIC)  in Ermelo.

Je wordt verantwoordelijk voor de behandeling van de patiënten die zijn opgenomen op de klinische afdeling. Je krijgt te maken met behandelingen in het kader van de wet BOPZ, onder supervisie van een psychiater. Je gaat deel uitmaken van en samenwerken met het multidisciplinair team. De psychiater/hoofdbehandelaar is de leidinggevende van het team. Je bent verantwoordelijk voor het diagnosticeren en behandelen van de patiënten. In korte tijd verzamel je relevante informatie en stel je samen met collega’s behandelplannen op. Je onderhoudt contacten met de naasten van de patiënten en geeft informatie over de behandeling. Je neemt actief deel aan overleggen. Je draait mee in de aanwezigheidsdienst buiten reguliere kantoortijden.

Wat heb je nodig?

 • je bent afgestuurd arts en BIG-geregistreerd;
 • je hebt affinitiet met de doelgroep;
 • collegialiteit, humor en goede communicatieve vaardigheden.

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 32 tot 36 uur per week, met ingang van 1 maart 2018 voor de duur van een jaar. Afhankelijk van organisatieontwikkelingen bestaat de mogelijkheid tot verlenging;
 • wij bieden een pakket uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, een goede balans tussen werk en privé;
 • een prima opleidingsklimaat met aantrekkelijke ontwikkelmogelijkheden waaronder de basisopleiding psychiatrie en specialistische opleidingen psychologie;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.215,- en maximaal € 5.046,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • Meer informatie over arbeidsvoorwaarden kunt u vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

De HIC is een onderdeel van de zorglijn Kortdurende zorg volwassenen en werkt nauw samen met Crisisdienst en IHT (In Home Treatment).
 
Johannesbos gesloten is een High Intensive Care afdeling voor volwassenen in de leeftijdscategorie 18-60 jaar. Het gaat om mensen die acuut psychiatrisch ontregeld en geïndiceerd zijn voor kortdurende intensieve klinische behandeling. De gesloten afdeling heeft 20 opnameplekken verdeeld in 16 medium care en 4 high care bedden, 1 IC unit met daarin 1 EBK (exta beveiligde kamer), een 1 op 1 ruimte en een comfortroom. De afdeling heeft 2 BOR(bed op recept) bedden.

In het behandelbeleid richt de afdeling zich op een veilige, effectieve en menselijke intensieve psychiatrie waar crisisinterventie, diagnostiek en symptoombestrijding en behandeling aan de orde komen. Er vinden veel opnames plaats per jaar er is sprake van een hoge turnover.

Johannesbos is een afdeling in transitie. Afgelopen tijd  is de afdeling verbouwd om de HIC (high en intensive care) zorg nog meer te kunnen implementeren en faciliteren.

In de opmaat naar de nieuwe omgeving is de afdeling al langere tijd intensief bezig met het terugdringen van aantal- en intensiteit van separaties. In 2018 staat verdere implementatie van nieuwe inzichten op gebied van de hoog-intensieve behandeling van acuut psychiatrisch ontregelde patiënten op het programma.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature basisarts/anios High Intensive Care graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Mieke Kleinhofmeijer (psychiater) bereikbaar via telefoonnummer 0341- 566535 of Hetty Hop-Nijkamp (teamleider) bereikbaar via telefoonnummer 06- 10937521.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 18-05-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen