Doorsturen
 
Doorsturen
 

verpleegkundig specialist programma Langdurige Psychiatrie Volwassenen & Ouderen

Binnen het programma Langdurige Psychiatrie Volwassenen & Ouderen zijn wij op zoek naar een verpleegkundig specialist GGZ, die de rol van regiebehandelaar kan vervullen in de behandeling van patiënten. Het is een interessante doelgroep om veel te leren over psychiatrische aandoeningen en de hieruit ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Binnen het programma Langdurige Psychiatrie Volwassenen & Ouderen zijn wij op zoek naar een verpleegkundig specialist GGZ, die de rol van regiebehandelaar kan vervullen in de behandeling van patiënten. Het is een interessante doelgroep om veel te leren over psychiatrische aandoeningen en de hieruit voortkomende handicaps. Je wordt onderdeel van een enthousiast team dat gedreven werkt aan optimale zorg voor deze doelgroep. Heb je interesse voor en ervaring in de langdurige en ouderenpsychiatrie? Solliciteer vandaag nog en wij maken snel een afspraak met je.

Naast deze vacature zijn we ook op zoek naar een Verpleegkundig Specialist ambulante ouderenpsychiatrie waarbij de nadruk ligt op poliklinische en deeltijd behandeling. Een combinatie van (onderdelen van) deze twee functies behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de interesse en expertise van de kandidaten.
 
Als verpleegkundig specialist GGZ verleen je zelfstandig complexe zorg aan patiënten. Je verricht intakes, doet onderzoek, stelt een werkdiagnose en werkt een concept behandelplan uit. Je zorgt voor continuïteit, uitvoering, controle en evaluatie van onderzoek en behandeling in een multidisciplinair samenwerkingverband. Daarnaast verricht je binnen het vastgestelde kader medicamenteuze interventies en somatisch onderzoek. Samen met de teamleider en het verpleegkundig team geef je vorm aan het vereiste behandelmilieu voor de afzonderlijke patiëntengroepen, wat per afdeling van het behandelprogramma varieert.

Ervaring binnen de verslavingszorg is een pré. Bij steeds meer ouderen is immers niet alleen sprake van psychiatrische maar ook van verslavingsproblematiek. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team met een psychiater, ANIOS, paramedische disciplines én verpleegkundigen.
Je vervult binnen het team een belangrijke rol in het bevorderen van de kwaliteit van de zorg. Ook lever je een bijdrage aan deskundigheidsbevordering en het ontwikkelen van nieuwe zorg.

Wil je meer weten, kijk eens op www.ggzcentraal.nl

Wat heb je nodig?

 • je bent als Verpleegkundig Specialist BIG-geregistreerd onder artikel 14 (of lopende in die procedure);
 • je hebt affiniteit met de doelgroep, zowel met betrekking tot diagnostiek als behandeling;
 • je durft verantwoordelijkheid te nemen en je toont initiatief;
 • je werkt graag zelfstandig, maar je werkt ook goed samen in multidisciplinair teamverband. - Je hebt een flexibele houding;
 • je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en hebt een heldere schrijfstijl.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een contract voor 24 tot 32 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op www.werkenbijggzcentraal.nl;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2793,- en maximaal € 4.355,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • conform het beleid van GGz Centraal vragen wij voor deze functie een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag).

Waar ga je werken?

Bij GGz Centraal staat de patiënt centraal. Hulp bieden aan mensen met psychiatrische problemen is de bestaansreden van de organisatie. Kwalitatief goede en gepassioneerde medewerkers zijn de sleutel tot goede hulpverlening. De organisatie wil een klimaat creëren waar de behoefte aan verder ontwikkelen en leren vanzelfsprekend is. Onze missie is het behandelen, begeleiden en ondersteunen van mensen met psychiatrische problemen, opdat zij de regie over hun eigen leven kunnen hebben.
 
Het klinische programma voor langdurige psychiatrie Volwassenen en Ouderen biedt diagnostiek en behandeling voor patiënten binnen de gespecialiseerde GGZ. Op het terrein van Zon & Schild is een groot klinisch aanbod te vinden. Er verblijven op dit moment ruim 250 patiënten op deze locatie.
 
De afdeling Langdurige Psychiatrie Volwassenen is gericht op herstel en rehabilitatie onder andere door leefstijl projecten. Het betreft een doelgroep die naast de ernstige psychiatrische stoornis vaak co morbiditeit heeft zoals het metabool syndroom of bewegingsstoornissen. De focus van de behandeling ligt op een zo zelfstandig mogelijk bestaan, waar mogelijk buiten de kliniek.
De afdeling voor Ouderenpsychiatrie bestaat uit patiënten waarbij de psychiatrische, cognitieve en somatische toestand tot gezondheidsproblemen, bestaansproblemen en interactieproblemen hebben geleid. Het gaat om patiënten die blijvend afhankelijk zijn van klinische behandelingen en in de derde of vierde levensfase zijn. Het bieden van palliatieve zorg is onderdeel van het behandelprogramma.Onderdeel van het aanbod is een klinische afdeling voor patiënten met een Ernstige Psychiatrische Aandoening (EPA) voor wie langdurende klinische zorg noodzakelijk is.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature verpleegkundig specialist GGZ programma Langdurige Psychiatrie Volwassenen & Ouderen graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Jeroen Hollestelle, psychiater en inhoudelijk hoofd van het programma (06-23440360). (Hij is met vakantie tot 25 september) of Lisette Versteeg, teamleider. bereikbaar via telefoonnummer 06- 20909949.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 27-09-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen