Doorsturen
 
Doorsturen
 

(ouderen) psychiater Ambulante Ouderenpsychiatrie

Heb jij als psychiater altijd al in een bevlogen en breed samengesteld team willen werken, dat specialistische zorg levert aan ouderen met complexe psychiatrische problematiek? Voor ons team Ambulante Ouderenpsychiatrie in Amersfoort zoeken wij een nieuwe collega psychiater!Je maakt deel uit van een bevlogen en ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: MediciGedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 16 uur

Wat ga je doen?

Heb jij als psychiater altijd al in een bevlogen en breed samengesteld team willen werken, dat specialistische zorg levert aan ouderen met complexe psychiatrische problematiek? Voor ons team Ambulante Ouderenpsychiatrie in Amersfoort zoeken wij een nieuwe collega psychiater!
Je maakt deel uit van een bevlogen en betrokken behandelteam. Naast jou bestaat het team uit nog twee psychiaters, een GZ-psycholoog/systeemtherapeut, klinisch psycholoog, twee verpleegkundig specialisten, twee GGZ-agogen, een ouderengeneeskundige in opleiding en vier ambulant psychiatrisch verpleegkundigen. De tevredenheid van patiënten en hun naasten met onze zorg is algemeen hoog.
Goede ouderenzorg kan daarbij niet zonder overleg en afstemming met naasten van de patiënt en andere hulpverleners.
Als onderdeel van het team, denk je mee in de inhoudelijke ontwikkeling van de afdeling. Opleiden van nieuwe professionals hoort hier vanzelfsprekend bij. Binnen het team staat eigen verantwoordelijkheid voorop. Deze is ingebed in een goed gezamenlijk overleg, intervisie en deskundigheidsbevordering. Je krijgt een faire, haalbare taakstelling én feedback op de resultaten.
Buiten kantoortijden neem je als achterwacht deel aan de bereikbaarheidsdienst voor het SymforaMeander, Zon & Schild en de crisisdienst.

Wat heb je nodig?

 • je bent psychiater, BIG geregistreerd en ingeschreven in het register psychiatrie van de Medisch Specialisten Registratie Commissie;
 • heb je de opleiding tot psychiater bijna afgerond? En wil je je specialiseren in ouderenpsychiatrie? Ook dan ben je welkom om te solliciteren;
 • je bent enthousiast en hebt een proactieve houding;
 • je werkt pragmatisch en bent resultaatgericht;
 • je bent flexibel en werkt graag samen in multidisciplinair teamverband;
 • je bent geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen ouderenpsychiatrie en de somatiek.
De psychiaters van GGz Centraal werken volgens rooster buiten kantooruren in de PHD.

Wat mag je verwachten?

 • wij nodigen je uit om in een geweldig team te komen werken;
 • er is veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • een contract voor 16 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd. Mocht je graag ambulant werken, maar het klinisch werk niet willen missen, neem dan toch contact op, want voor harde werkers is er de mogelijkheid om de werkzaamheden op onze poli te combineren met een klinische functie;
 • het salaris is conform de CAO GGZ en de AMS regeling van GGZ Centraal;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Ouderenpsychiatrie is gelaagd en complex: patiënten hebben vaak niet alleen psychiatrische klachten maar ook uitgebreide somatische comorbiditeit, levensfaseproblematiek, een kwetsbaar netwerk of cognitieve stoornissen. Een integrale en gezamenlijke aanpak is dan voorwaarde voor een geslaagde behandeling.
Onze doelgroep is divers: van de zelfstandig functionerende oudere die voor het eerst van zijn leven een depressie meemaakt tot de patiënt die al zijn hele leven een ernstige psychiatrische aandoening heeft maar ouder wordt, meer lichamelijke klachten krijgt en een ander soort zorg nodig heeft. We doen eenmalige medicatieconsulten in het verpleeghuis maar bezoeken ook zorgmijders om ze te verleiden in behandeling te komen. Naast individuele behandeling is er een bloeiende deeltijdbehandeling.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature psychiater Ambulante Ouderenpsychiatrie graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Gerda Kleinrensink (hoofd bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer (06) 10693323.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl

Reageren kan tot 12-04-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen