Word verpleegkundige bij GGz Centraal

Met mensen werken zit je in het bloed en je hebt een groot inlevingsvermogen. Je bent flexibel en stressbestendig. Je leert graag en vindt het niet moeilijk om beslissingen te nemen en direct te handelen. Bovendien heb je geduld en werk je graag samen met anderen. Werken in de zorg is jou op het lijf geschreven.

Dat komt mooi uit. Want nergens leer je zoveel over de zorg als op de werkvloer. We leiden studenten op in Almere, Amersfoort, Bussum, Ermelo, Hilversum, Laren en Lelystad. Dat doen we met een werkbegeleider die je praktisch ondersteunt op de werkvloer. En een praktijkopleider die aan de afdeling is verbonden en het leerproces bewaakt en begeleid. Daarnaast is er uiteraard vanuit de school begeleiding.

Ondersteunen en begeleiden

Verslaving, psychoses, depressie, persoonlijkheidsstoornissen. Er zijn veel psychische aandoeningen waardoor iemand voor langere of kortere tijd hulp nodig heeft. Als verpleegkundige in opleiding in de psychiatrische 24-uurs zorg leer je hoe je deze mensen kan ondersteunen en begeleiden. Dat gaat zowel om lichamelijk zelfzorg als om een zinvolle dagbesteding voor deze mensen. Binnen GGz Centraal doen we dat jaarlijks voor zo’n 40.000 cliënten verspreid over 13 locaties. Uiteindelijk is ons doel om mensen zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven te geven. Om dat te bereiken werk je als verpleegkundige (in opleiding) samen met andere deskundigen zoals psychologen, psychiaters, maatschappelijk werkers en andere verpleegkundigen.

Ben je al verpleegkundige niveau 4 en wil je graag HBO-V gaan doen in een werken-en-leren-variant?

Dan is de verkorte HBO-V opleiding wellicht iets voor jou!

Wil jij je binnen GGz Centraal ontwikkelen tot een zelfstandige, professionele en gediplomeerde verpleegkundige? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

De meeste opleidingsplaatsen starten in het voorjaar en najaar. Voor zowel niveau 4 en niveau 6 verzorgen wij tevens een verkort traject tot verpleegkindige op basis van een leer/arbeidsovereenkomst.