We vinden jouw persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als jij dat vindt

Nu horen we jou al denken: ‘kom maar op dan, met die ontwikkelmogelijkheden. Wat hebben jullie mij te bieden?’

Ons antwoord op die vraag? Dat ligt aan wat jij wil. Werken bij een grote organisatie als GGz Centraal betekent dat je diverse mogelijkheden hebt in je loopbaan. Wil jij je specialiseren in een doelgroep? Coördinerende werkzaamheden? Jouw hbo-diploma halen of verder studeren tot verpleegkundig specialist?

Voor verpleegkundigen die het beste uit zichzelf willen halen is er veel mogelijk bij GGz Centraal. Samen kijken we naar wat past bij jouw ambities.

Aan jou de keuze

Onze recruiters kijken graag met je mee naar jouw mogelijkheden bij GGz Centraal.

Laat jouw gegevens achter

Opleidingen hebben een belangrijke plek in onze organisatie

SPV, Hbo-V of verpleegkundig specialist: het zijn verschillende opleidingen die je bij ons kunt volgen. Maar wist je dat we ook een scholingstraject ontwikkelen voor verpleegkundigen die zich willen specialiseren in het werken op een HIC?

Wil je wel meer kennis op doen, maar geen opleiding volgen? Of kom je uit een andere branche? Dan heb je bij ons leerplein een breed aanbod aan cursussen of e-learnings. Zo kun je makkelijk extra kennis opdoen over de ggz.

We faciliteren in goede randvoorwaarden

Een opleiding volgen naast je werk, dat is natuurlijk niet niks. Het behouden van een goede werk-privé balans is belangrijk, zodat je de opleiding succesvol kunt afronden. Om je daarbij te helpen, faciliteren wij in de randvoorwaarden.

Ontwikkelmogelijkheden voor ervaren verpleegkundigen in de ggz

Je hebt al je diploma’s al op zak, maar bent nog niet uitgeleerd. De patiëntenzorg kent immers voldoende aspecten. Familie-contacten, dagactiviteiten of verpleegkundigen in opleiding. Waarschijnlijk weet je makkelijk een onderwerp te bedenken dat jou interesseert.

Waar ligt jouw hart? Bij GGz Centraal krijg je volop de ruimte om je in dat onderwerp te verdiepen. En daar zijn we trots op. Want door die vrijheid om in te gaan op jouw interesses, kun jij als verpleegkundige het beste uit jezelf halen. En dat draagt weer bij aan de goede zorg voor onze patiënten.

landkaartje-blauw-met-magenta-witte-achtergrond.jpg

Specialiseer je in één van onze doelgroepen

Je leert toch het meeste in de dagelijkse praktijk. Bij GGz Centraal ben je verzekerd van uitdaging in je baan. We zijn een grote organisatie, met verschillende werklocaties en zorgprogramma’s. Dat geeft jou de kans om je te specialiseren in een doelgroep van jouw interesse. Of om het juist over een heel andere boeg te gooien.

Waar komen jouw talenten het beste tot hun recht?

Onze zorgprogramma's

Bekijk onze vacatures

Aan jou de keuze

GGz Centraal is omvangrijk en divers. Daarom kunnen we inspelen op individuele ontwikkelwensen, functie-inhoud en type behandelprogramma. Aan jou de keuze. 

Bekijk onze vacatures

Werken in de specialistische ggz

We stimuleren jou om ideeën uit te proberen en jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Want geïnspireerde collega's maken het verschil voor patiënten met complexe problematiek. 

Lees meer verhalen van onze collega's