Praktijkervaring in een divers vakgebied

Wil jij na je master Geneeskunde weten wat écht bij jou past voordat je je gaat specialiseren? De praktijkervaring en kennis die je opdoet als basisarts in de psychiatrie is waardevol voor je verdere loopbaan. Daarom verwelkomen we zowel artsen die zich nog oriënteren, als degenen die al weten dat hun toekomst ligt in de psychiatrie. 

Yelin Deniz AIOS in de psychiatrie

Interne scholing van ervaren collega’s 

We vinden het belangrijk dat je je als beginnend arts snel thuis voelt in het werk. Als ANIOS bij GGz Centraal krijg je daarom de mogelijkheid om gestructureerd en gericht kennis op te doen. Zo besteed je om de week een dag aan ons interne scholingstraject, waarbij kennisdeling en intervisie de hoofdrol spelen. Daarmee heb je voldoende kennis om aan de slag te gaan.

Meer over onze interne scholing

Stuur ons een open sollicitatie

Werkervaring in de ggz is relevant voor jouw loopbaan als arts, welk specialisme je uiteindelijk ook kiest. Benieuwd of de mogelijkheden bij GGz Centraal passen bij jouw interesses en ambities? We helpen je graag op weg. Bijvoorbeeld met een meeloopdag of door een gesprek met één van onze ANIOS of recruiters.

Neem contact op met onze recruitment coördinatoren of stuur ons een open sollicitatie

De ggz: hét specialisme waarin je leert over contact maken met de patiënt

Ook bij somatische specialismen is kennis over de psychiatrie belangrijk. Dat leerde Els tijdens haar semiarts-stage bij de dermatologie. In haar verhaal vertelt ze over hoe ze in de ggz leert om contact te maken met patiënten en welke rol haar houding, woorden en stem daarin spelen.

Lees het verhaal van Els

Volg jouw A-opleiding bij GGz Centraal 

Bij GGz Centraal geloven we in kennisdeling. We zijn dan ook een van de grootste A-opleiders van Nederland. Door de diversiteit aan disciplines ontwikkel je je via specialistische stages op verschillende gebieden. We leiden een nieuwe generatie psychiaters op, die de ruimte krijgen om hun ideeën in de praktijk te brengen. Je hebt een persoonlijk opleidingsplan en krijgt begeleiding van een supervisor die oog heeft voor jouw ontwikkeling. Ben jij de psychiater van de toekomst?

Lees meer over de opleiding tot psychiater

landkaartje-blauw-met-magenta-witte-achtergrond-gecomprimeerd.jpg

Onze specialismen en regio's

Bij GGz Centraal is veel diversiteit te ontdekken. Omdat we een grote instelling zijn, met specialisaties in verschillende aandachtsgebieden. En omdat we onze wortels hebben in 4 provincies, met ieder hun eigen subcultuur. Voor welk zorgprogramma wil jij werken? Aan jou de keuze.

Onze zorgprogramma's

Onderzoek en innovatie

We bieden kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg, nu én in de toekomstDaarom is onderzoek een speerpunt binnen GGz Centraal. Het onderzoek is praktijkgericht en met een directe invloed op de diagnostiek en behandeling. Collega’s krijgen de mogelijkheid om te werken aan wetenschappelijk onderzoek of te promoveren. Dat doen we in een breed netwerk, samen met universiteiten en andere instellingen.

Bekijk ons onderzoek en publicaties

Gerelateerde vacatures

Contact

Heb je een vraag over een vacature of wil je meer weten over de mogelijkheden bij GGz Centraal? Bel of mail met één van onze recruiters, die jou ook in contact kunnen brengen met ANIOS of AIOS binnen de organisatie.

Neem contact op Open sollicitatie Maak een Job Alert aan