stages

Wij hebben stageplaatsen voor verschillende beroepsgroepen. Ben jij enthousiast en leergierig, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren via het formulier: ‘Open sollicitatie stagiair’. Voeg in de sollicitatie vooral ook jouw cv en een sollicitatiebrief met daarin je motivatie en leerdoelen toe.

Voor de meest voorkomende stageplaatsen hebben we vacatures opgesteld waarop je direct kan solliciteren. Staat jouw opleiding er niet tussen? Dan kan je solliciteren via de vacature ‘Open sollicitatie stagiair’. Voeg in de sollicitatie vooral ook jouw cv en een sollicitatiebrief met daarin je motivatie en leerdoelen toe.


Heb je vragen over stages bij GGz Centraal?

Mail dan naar stagebureau@ggzcentraal.nl

contact 

Het stagebureau is maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag bereikbaar. 
stagebureau@ggzcentraal.nl 
telefoon: 033 4609843

De studenten van nu, zijn de collega’s van morgen. Als lerende organisatie bieden wij stages in het kader van beroepopleidingen aan. Wij bieden op verschillende locaties mogelijkheden aan om relevante werkervaring op te doen. Deze locaties zijn erkend als leerbedrijf.

vpl stages
Met betrekking tot de stageplaatsen voor de opleidingen 'Verzorgende 3', 'Verpleegkunde 4' en 'HBO-V' hebben wij met diverse scholen in de regio een samenwerkingsverband. Studenten van die scholen worden door het stagebureau van school ingepland en hebben voorrang op de beschikbare stageplaatsen.