Diverse mogelijkheden in een omvangrijke organisatie

Goede zorg aan patiënten en hun naasten vinden we belangrijk. Tegelijk zorgen we ook goed voor het welzijn en de ontwikkeling van onze collega’s. In een omgeving met hoogopgeleide collega's en multidisciplinaire teams, krijg jij de ruimte om te blijven leren. Zowel qua ontwikkelmogelijkheden, als in het opzetten van nieuwe projecten en onderzoeken. Zo heb je als psycholoog binnen GGz Centraal volop mogelijkheden om jezelf te blijven verdiepen. 

De P-opleiding bij GGz Centraal 

Ben jij masterpsycholoog en wil je de opleiding volgen tot gz-psycholoog? Of wil jij je specialiseren tot klinisch (neuro)psycholoog of psychotherapeut? Dan zit je goed bij GGz Centraal. Ieder jaar start bij ons een ruim aantal psychologen met het praktijkgedeelte van hun postmaster opleiding.

Lees meer over de P-opleiding

Onderzoek en innovatie zijn de motor van het vak 

Kennis en innovatie zijn belangrijk in het vak. Bij GGz Centraal verrichten we veel onderzoek, o.a. op het gebied van ontwikkelingsstoornissen, psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en angst- en dwangstoornissen. Het onderzoek is praktijkgericht en met een directe invloed op de diagnostiek en behandeling. We volgen de nieuwste ontwikkelingen in het veld en stimuleren collega’s om anders te denken en vooruit te willen. Dat biedt mogelijkheden voor vernieuwing in het werk.

Bekijk ons onderzoek en publicaties

Landkaart van het werkgebied van GGz Centraal

Onze specialismen en regio's

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. We zijn divers in geografie en subcultuur, maar ook in ons specialistische zorgprogramma’s. Die diversiteit brengt diepgang én flexibiliteit in het werk, maar ook veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. 

Onze zorgprogramma's

  • Acute psychiatrie
  • Autismespectrumstoornissen
  • Bijwerkingen
  • Bipolaire stoornissen
  • Depressieve stoornissen
  • Eetstoornissen
  • GGz Hulp Online
  • Ernstige psychiatrische aandoeningen | EPA

Ons interne ontwikkelprogramma voor masterpsychologen 

We vinden het belangrijk om masterpsychologen goed te ondersteunen in hun ontwikkeling. Met werkbegeleiding van ervaren collega’s, maar ook met een scholingstraject om beginnende psychologen op weg te helpen. PrOMO, heet dat ontwikkelingsprogramma, waarbij je als masterpsycholoog praktische tips en tricks krijgt die je direct in het werk kunt toepassen

Lees meer over het scholingstraject PrOMO

Gerelateerde vacatures

Contact

Heb je een vraag over een vacature of over de sollicitatieprocedure? Bel of mail met één van onze recruiters.

Neem contact op Open sollicitatie Maak een Job Alert aan