Werken in de regio Veluwe & Veluwe Vallei

Op jouw manier bijdragen aan de beste patiëntenzorg

Regio Veluwe&Veluwe Vallei

Samen werken aan vernieuwing

Zorgzaam, ondernemend, bescheiden en een tikkeltje eigenwijs. Als je alle 950 collega's van GGz Centraal in de Veluwe tegelijk zou omschrijven, dan kan dat het beste met deze woorden.

Bij ons staat samenwerking centraal. We hebben natuurlijk een groot werkgebied, met veel verschillende takken van zorg. Toch hebben we een sterke connectie met elkaar. Die onderhouden we door goede onderlinge communicatie en het delen van kennis en ervaring.

Betrokken

We kijken we naar elkaar om, naar cliënten én collega's. Dat betekent dat we dingen echt aangaan. Zoals de uitdaging van een grote verandering, complexe casussen of grote ambities.

Die betrokkenheid zorgt ook voor een goede samenwerking en een gevoel van verbondenheid. Binnen de hechte teams, tussen zorgprogramma's of met ketenpartners.

Betrouwbaar

Je kunt echt op ons rekenen, zeggen we vaak trots. In ons nuchterheid, in onze zorg én in onze kennis.

We werken vanuit een expertise en dat zie je overal in terug. Bijvoorbeeld in onze hoog-specialistische centra of de wetenschappelijke publicaties. Of in de doorgroei- en opleidingsmogelijkheden, zodat jij je als collega in de Veluwe kunt blijven ontwikkelen.

Betekenisvol

We bieden zorg aan een complexe doelgroep, wat vaak vraagt om geduld en verdraagzaamheid. En om een tikkeltje eigenwijsheid, zodat we ons echt blijven inzetten en de zorg vernieuwen.

De frisse ideeën en positieve energie van onze collega's zijn daarin natuurlijk de motor. Daarom moedigen we je aan om bij te dragen aan de toekomst van de ggz.

Waar we trots op zijn

In de Veluwe omarmen we de visie van Machteld Huber. De nadruk ligt in onze zorg op veerkracht en herstel, niet op de ziekte. Daarbij focussen we ons op regie, autonomie en vertrouwen. Dat geldt voor onze patiënten én voor onze collega's.

We zoeken dus constant naar manieren om te verbeteren. Dat geldt voor de zorg, waar we telkens in blijven innoveren en veel specialistische kennis in huis is. Maar natuurlijk ook voor onze collega's, die we de ruimte geven om hun doelen en ambities te volgen.

Image with text element

Acute zorg

Image with text element

Klinische behandeling

Image with text element

Ambulante zorg

Image with text element

Woonbegeleiding en dagbesteding

Waar we voor staan en waar we voor gaan

Iedere dag beter: EBK-vrij werken op de HIC

Het beste voorbeeld van een goede samenwerking én vernieuwing in de zorg vind je op onze HIC in Ermelo. Daar werken we al bijna een jaar EBK-vrij, dus zonder separeren. En daar zijn we trots op.

Het team werkte jaren toe naar die gezamenlijke missie. Met kleine stapjes en voortdurende reflectie.

Lees meer

Vacatures in Veluwe & Veluwe Vallei

Hoe draag jij bij aan onze zorg?

Vertel ons over jouw wensen en interesses in een vrijblijvend gesprek. Dan denken wij met je mee over de mogelijkheden.

Stuur ons een mail Open sollicitatie