Start jouw loopbaan als psychiater bij GGz Centraal

Je hebt bijna jouw opleiding tot psychiater afgerond. Met een arbeidsmarkt die staat te schreeuwen om psychiaters, stromen de verzoeken van bureaus en recruiters waarschijnlijk binnen.

Maar, eerlijk is eerlijk: het liefste hebben we natuurlijk dat je bij GGz Centraal blijft werken.

Jouw loopbaan als startende psychiater
Waar we voor staan en waar we voor gaan

Jouw mogelijkheden binnen een grote organisatie

Tijdens jouw opleiding heb je op verschillende locaties gewerkt en waarschijnlijk heb je al een goed beeld gekregen van GGz Centraal. Tegelijkertijd zijn we zo'n omvangrijke organisatie, dat de kans groot is dat er ook mogelijkheden voor jou als psychiater zijn die je nog niet kent.

We helpen je graag oriënteren binnen GGz Centraal

Om je op weg te helpen, vind je op deze pagina verschillende manieren om je te oriënteren op jouw mogelijkheden binnen GGz Centraal. Welke nieuwe stap zet jij na het afronden van jouw opleiding tot psychiater?

Vragen? Stel ze aan een van onze recent gestarte psychiaters

Verschillende AIOS zijn na het afronden van hun opleiding aan de slag gegaan als psychiater bij GGz Centraal. Heb je vragen over de rol van de startende psychiater en wil je die graag stellen aan een vakgenoot? Neem dan eens contact op met Renske Blom of Eline van Vlijmen.

Zij hebben hun opleiding tot medisch specialist recent afgerond en weten dus als geen ander hoe het is om je als startende psychiater te oriënteren op een krappe arbeidsmarkt.

Onze recruitment coördinatoren denken graag met je mee

Niet alle psychiater-vacatures staan op onze website. Het gaat om wat jij wil, en waar jij dat wil. Ook als dat een combinatie van zorgprogramma’s is, of als jij naast je werk graag betrokken wilt zijn bij beleid of wetenschappelijk onderzoek.

Onze recruitment coördinatoren gaan graag met jou in gesprek. Dan zetten wij de lijnen uit met psychiaters en bestuurders in de verschillende RVZe’s en bekijken we de mogelijkheden. Zodat we een baan creëren die past bij jouw interesses en ambities.

Stuur ons een mail

Hoe wil jij je als psychiater ontwikkelen?

Bij GGz Centraal kun je jouw werk als behandelaar combineren met wetenschappelijk onderzoek, innovatie of door als teamleider behandelzaken mee te denken over beleid.

Voor meer informatie over wetenschappelijk onderzoek kun je altijd terecht bij waarnemend A-opleider en onderzoeker Didi Rhebergen. En als jij interesse hebt in innovatie, neem dan eens contact op met onze innovator Arina van Domselaar.

Onze werkvormen en zorgprogramma’s

Bij GGz Centraal valt veel diversiteit te ontdekken. Geografisch, qua populatie, zorgprogramma en subcultuur.

We bieden specialistische zorg aan alle verschillende leeftijdsgroepen. Van kinderen van 0 - 6 jaar tot ouderenpsychiatrie. Dat doen we door middel van diagnostiek en behandeling, maar ook door begeleiding en ondersteuning tijdens een opname of in de thuissituatie.

Veel werkvormen vind je in al onze RVZe's. Zoals de HIC, crisisdienst, medium care en poliklinieken. Daarnaast zijn er nog verschillende specialistische werkvormen, zoals HYPE, GGz Hulp Online of het Centrum voor Psychotherapie (CvP).

Specialismen en zorgprogramma's

  • Acute psychiatrie
  • Autismespectrumstoornissen
  • Bijwerkingen
  • Bipolaire stoornissen
  • Depressieve stoornissen
  • Eetstoornissen
  • Niet-aangeboren hersenletsel