Werken in de flexpool

Extra bijverdienen én werkervaring opdoen

Werken in de flexpool
Werken in de flexpool
3 redenen waarom werkervaring als ANIOS in de psychiatrie waardevol is

3 redenen waarom jij wil werken in de flexpool van GGz Centraal

Extra bijverdienen tijdens jouw studie? Helemaal mooi als je dat kunt combineren met werkervaring die goed staat op jouw CV.

Reden 1: Ervaring opdoen met verschillende doelgroepen

Of je nu uiteindelijk wil werken in de ggz of niet: werkervaring in de psychiatrie is áltijd relevant voor jouw verdere loopbaan in de zorg. Tijdens het flexwerken bij GGz Centraal werk je steeds op een andere afdeling, met een andere doelgroep. Zo leer je veel over de verschillende ziektebeelden en omgang met mensen.

Natuurlijk word je natuurlijk niet zomaar op een afdeling ingeroosterd. Welke doelgroep ligt jou, wat vind je interessant en waar ben jij goed in? We denken graag met je mee en stemmen samen af op welke afdeling je wordt ingezet.

Reden 2: Werken wanneer jij dat wilt

Veel werken tijdens een vakantie, of liever vrij om te studeren? Geen probleem! We plannen diensten zoals jij het wilt. Ad-hoc, of langer vooruit. Lekker flexibel! 

In een smartphone-app vind je de openstaande diensten en kun je jouw beschikbaarheid aangeven. Het roosterbureau plant je dan in op een dienst. Vaak zijn die ad hoc, vanwege ziektevervanging. Maar je kunt ook voor een langere periode op een afdeling meedraaien.

Reden 3: Een mooie manier om te sparen voor jouw zomervakantie

Iedere dag is anders en je kunt zo veel werken als je wil. Zo vliegen de werkdagen voorbij.

Je verdient in de flexpool conform de cao GGZ. Vrij vertaald komt dat neer op een minimaal uurloon van € 13,22 bruto per uur. Als je meer ervaring hebt of voor een langere periode bij ons wilt werken kan dat hoger worden.

Wanneer past het flexwerken in de ggz bij jou?

Omdat je telkens op een andere plek werkt, is het handig als jij makkelijk contact maakt met anderen. Je bent minstens 16 uur in de week beschikbaar. En je zit tenminste in het 3e of 4e jaar van jouw opleiding. Dat kan de MBO-V, HBO-V, SPH of Social Work zijn.

Twijfel je nog over werken in onze flexpool?

Bel dan eens naar Eveline Flos (06-53847859), Melanie Mansaran (06-10738614) of Sander Brouwer (0622581109) van het Flexbureau. Zij denken graag met je mee en vertellen je meer over wat het werken in de flexpool inhoudt.

Reageer snel op de vacature voor de flexpool

Als je wordt aangenomen krijg je een bol.com bon t.w.v. €50.

Bekijk de flexpool vacature