Het innovatienetwerk binnen GGz Centraal

Innovatie is binnen GGz Centraal geen afdeling, maar een levendig netwerk van coördinatoren en ambassadeurs. Betrokken collega’s kunnen daardoor kennis delen en nieuwe innovaties ontdekken om hun zorg mee te verbeteren.

Innovatie en vernieuwing in de GGZ: Traineeship Innovatie
Innovatie en vernieuwing in de GGZ: Traineeship innovatie
Luister naar de podcast over het innovatienetwerk

Luister naar de podcast over het innovatienetwerk

'De innovaties die we implementeren moeten echt waarde toevoegen voor de zorg. We gebruiken geen tools omdat ze nu eenmaal hip zijn, maar zoeken passende oplossingen voor de pijnpunten op de afdelingen.'

'Zinvol uitproberen staat daarin voorop. Collega's krijgen tools aangereikt die binnen andere afleveringen een succes bleken. Dat zorgt voor veel enthousiasme onder de collega’s, die willen graag innovaties uitproberen.'

Luister hier naar de aflevering

In de podcast vertellen Daniël en Arina over het innovatienetwerk van GGz Centraal en de verschillende manieren waarop collega's hieraan kunnen bijdragen.

Luister naar de podcast op Spotify, via Apple Podcasts of in jouw favoriete podcast-app.

Podcasts over innovatie in de ggz

Bij GGz Centraal gebeurt er veel om innovaties in de zorg door te voeren. Op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, met de nieuwste technologie of door kleine aanpassingen op een afdeling.

Luister meer podcast-afleveringen Lees meer over ons innovatie-netwerk

Jouw idee in de praktijk

Ben jij op zoek naar een werkplek waar jij de ruimte krijgt om jouw ideeën uit te voeren? Met autonomie en een open houding tegenover vernieuwing?

Bekijk onze vacatures

Meer weten over het innovatienetwerk?

In een groot en actief netwerk van collega's werken we met nieuwe innovaties constant aan het verbeteren van onze zorg. Interesse in de rol van coördinator, ambassadeur of trainee? Stuur dan een bericht naar Arina van Domselaar.

Ook lees je hier meer over het innovatienetwerk binnen GGz Centraal.