Innovatie en vernieuwing in de ggz

Over de onderzoeken, oplossingen en innovaties om de zorg voor onze patiënten te verbeteren

Wil jij de ggz vooruit helpen? Dan zul je je oren en ogen open moeten houden voor vernieuwingen en kijken hoe je dit in jouw werk kunt implementeren.

Bij GGz Centraal gebeurt er veel om innovaties in de zorg door te voeren. Op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, met de nieuwste technologie of door kleine aanpassingen op een afdeling. Groot of klein, maar altijd met als doel om de zorg voor onze patiënten te verbeteren

Innovatie en vernieuwing in de GGZ
Innovatie en vernieuwing in de GGZ
Van vernieuwend idee naar concreet resultaat

Van vernieuwend idee naar concreet resultaat

In iedere aflevering vertelt een andere ggz-professional over zijn of haar innovatie of vernieuwing in de ggz. Wat was het probleem dat zij wilden aanpakken, hoe kwam de vernieuwing tot stand en wat zijn de resultaten? En hoe kun jij, als ggz-professional, meer over dit onderwerp te weten komen? Dat hoor je in deze podcastreeks!

Luister hier alle afleveringen

Of luister naar de podcast op Spotify, via Apple Podcasts of in jouw favoriete podcast-app.

Jouw idee in de praktijk

Ben jij op zoek naar een werkplek waar jij de ruimte krijgt om jouw ideeën uit te voeren? Met autonomie en een open houding tegenover vernieuwing?

Bekijk onze vacatures

De ruimte om te innoveren in jouw werk

Vernieuwen en innoveren, om zo samen de zorg vooruit te helpen. Dat vinden we belangrijk bij GGz Centraal. Daarom hebben we een groeiende innovatie-afdeling, die collega's helpt bij het uitvoeren van hun ideeën.

Lees meer over innovatie in de ggz