GGZ Hulp Online: is digitale zorg de toekomst van de ggz?

'Het is natuurlijk afwachten wat er met de hulpverlening gaat gebeuren zodra de corona voorbij is. Maar ik denk dat digitale zorg dé toekomst is.' In de podcast-aflevering hoor je klinisch psycholoog Carlos Croes, die GGz Hulp Online opzette. Dat is de 100% digitale poli van GGz Centraal.

Innovatie en vernieuwing in de GGZ:  GGZ hulp online
Innovatie en vernieuwing in de GGZ: GGZ hulp online
Luister naar de podcast over GGz Hulp Online: de digitale poli

Luister naar de podcast over GGz Hulp Online: de digitale poli

In de aflevering legt Carlos Croes uit waarom patiënten én behandelaren ontzettend positief zijn over de digitale hulpverlening in de ggz. Ook werpt hij een voorzichtige blik op de verdere toekomst. Want hoe mooi zou het zijn om ook een koppeling te maken met verdere tracking op apps en robotisering?

Luister hier naar de aflevering

Of luister naar de podcast op Spotify, via Apple Podcasts of in jouw favoriete podcast-app.

Podcasts over innovatie in de ggz

Bij GGz Centraal gebeurt er veel om innovaties in de zorg door te voeren. Op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, met de nieuwste technologie of door kleine aanpassingen op een afdeling.

Luister meer podcast-afleveringen Lees meer over ons innovatie-netwerk

Jouw idee in de praktijk

Ben jij op zoek naar een werkplek waar jij de ruimte krijgt om jouw ideeën uit te voeren? Met autonomie en een open houding tegenover vernieuwing?

Bekijk onze vacatures

Leer meer over GGz Hulp Online

Succesvolle trajecten van 3 maanden én een oplossing voor digitale wachtlijsten: de digitale hulpverlening in de ggz lijkt een groot succes.

Meer over GGz Hulp Online