Kom werken als ANIOS in de psychiatrie

Welk zorgprogramma past bij jou?

Weet jij al welke patiëntendoelgroep jouw interesse heeft, of op welke locatie je wil werken? Bekijk direct al onze vacatures voor ANIOS.

Bekijk onze ANIOS vacatures

Vacatures ANIOS psychiatrie
Vacatures ANIOS psychiatrie

Nog aan het oriënteren?

Je wil ervaring opdoen in de psychiatrie, maar bent er nog niet uit welke doelgroep jouw interesse heeft. Geen probleem! Als omvangrijke organisatie zijn er bij GGz Centraal genoeg opties.

Natuurlijk helpen we je graag in het oriënteren op wat bij jou past. Bijvoorbeeld met een meeloopdag of door een gesprek met één van onze ANIOS of recruiters.

Contact met onze recruiters

Stuur een open sollicitatie

Aan jou de keuze

GGz Centraal is omvangrijk en divers. Daarom kunnen we inspelen op individuele ontwikkelwensen, functie-inhoud en type behandelprogramma. Aan jou de keuze.

Open sollicitatie

3 redenen waarom werkervaring als ANIOS in de psychiatrie waardevol is

De ggz is teamwork

Bij GGz Centraal word je onderdeel van een multidisciplinair team. Iedere collega kijkt vanuit een eigen discipline en daarmee kijk je naar de patiënt als geheel. Daarnaast kenmerkt het werk zich door horizontale teams. Weinig hiërarchie en benaderbare psychiaters om mee te overleggen. We zorgen voor een goede werksfeer, fijne collega’s en laagdrempelig contact.

Welke doelgroep heeft jouw interesse?

De praktijkervaring en kennis die je opdoet als basisarts in de psychiatrie is waardevol voor je verdere loopbaan. Daarom verwelkomen we zowel artsen die zich nog oriënteren, als degenen die al weten dat hun toekomst ligt in de psychiatrie.

Er zijn verschillende doelgroepen en specialismen waarmee je ervaring kunt opdoen binnen GGz Centraal. Aan jou de keuze.

Per leeftijdsgroepen

Dichtbij of juist verder weg van huis

Op de fiets naar werk of juist een half uur rijden zodat je patiënten niet in het dagelijks leven tegen het lijf loopt. Wat je voorkeur ook is, bij een grote organisatie als GGz Centraal heb je veel mogelijkheden.

Ons werkgebied is verspreid over het midden van het land. Je kunt kiezen voor het werken in een grote stad als Amersfoort of Almere, of juist voor een kleine gemeenschap zoals Ermelo of Dronten. Waar ligt jouw voorkeur?

Lees meer over het werk als ANIOS GGZ

Vacatures ANIOS GGZ

Meer weten over het werken als ANIOS in de psychiatrie?

Benieuwd of onze mogelijkheden voor ANIOS passen bij jouw interesses en ambities? We helpen je graag op weg. Bijvoorbeeld met een meeloopdag of door een gesprek met een van onze ANIOS, AIOS of recruiters.

Stuur ons een mail

Steffie Jansen, ANIOS
'Als arts in de psychiatrie gebruik je niet alleen je medische kennis, maar je hele persoonlijkheid. Patiënten houden je vaak een spiegel voor en je moet dus echt goed weten hoe je zelf in elkaar steekt. Je leert door het werken in de psychiatrie dus ook veel over jezelf, en dat is ontzettend waardevol.'
Steffie Jansen, ANIOS
Yelin Deniz, AIOS
'Het is leuk om met zulke gedreven en inspirerende psychiaters te werken. Net als de variatie die je ziet in de patiënten bij GGz Centraal, is die er ook in de psychiaters die supervisor zijn. Zo kun je op iedere werkplek veel leren.'
Yelin Deniz, AIOS
Nadja Wolf, AIOS
'Binnen GGz Centraal is er een diversiteit aan disciplines. Als AIOS werk ik op verschillende locaties, met telkens een andere supervisor. Zo zie ik een verscheidenheid aan patiënten, afdelingen, ziektebeelden en werkwijzen.'
Nadja Wolf, AIOS