Ontwikkelingsmogelijkheden voor verpleegkundigen

Bij GGz Centraal vinden we het belangrijk om in onze medewerkers te investeren en hun ontwikkeling te stimuleren. Zo groei jij als professional, en wij als innovatieve organisatie.

Volg trainingen en cursussen of ontwikkel jezelf tot trainer of supervisor. Bovendien bieden we diverse opleidingsmogelijkheden om bijvoorbeeld door te groeien naar de rol van SPV, GGZ Agoog of verpleegkundig specialist. Aan jou de keuze.

Ontwikkelmogelijkheden voor verpleegkundigen
Ontwikkelmogelijkheden voor verpleegkundigen

Al je diploma’s al op zak, maar nog niet uitgeleerd?

Bij GGz Centraal hebben we een uitgebreid aanbod aan professionele ontwikkelingsmogelijkheden voor verpleegkundigen en begeleiders.

Zo kun je e-learnings volgen van o.a. de GGZ Academy op ons centrale leerplatform: Mijn Leerplein. Bijvoorbeeld op het gebied van suïcidepreventie, psychopathologie en motiverende gespreksvoering. Daarnaast hebben we een uitgebreid, intern trainingsaanbod. Denk aan agressie regulatie, maar ook aan injecteren of interactieve vaardigheden. Die trainingen worden gegeven door collega’s van GGz Centraal. Daardoor sluit de inhoud perfect aan bij jouw werk.

Wil jij je ontwikkelen tot bijvoorbeeld trainer, coach of interne supervisor? Werken in een grote organisatie als GGz Centraal geeft jou veel mogelijkheden. Ook op het gebied van professionele ontwikkeling: we kijken naar wat bij jou past.

Bekijk de vacatures voor verpleegkundige

Je krijgt autonomie in je werk, initiatieven worden gewaardeerd

Waar ligt jouw hart? Bij GGz Centraal krijg je volop de ruimte om je in dat onderwerp te verdiepen. En daar zijn we trots op. Want door die vrijheid om in te gaan op jouw interesses, kun jij het beste uit jezelf halen. En dat draagt weer bij aan de goede zorg voor onze patiënten.

Opleidingen hebben een belangrijke plek in onze organisatie

Opleidingen hebben een belangrijke plek in onze organisatie

SPV, GGz Agoog, HIC-verpleegkundige of Leefstijl in de ggz. Veel verpleegkundigen bij GGz Centraal volgen een opleiding naast hun werk. Die worden gefaciliteerd door GGz Centraal, of door externe organisaties.

Lees het verhaal van Hiltsje over haar opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV).

We faciliteren in goede randvoorwaarden

Een opleiding volgen naast je werk, dat is natuurlijk niet niks. Het behouden van een goede werk-privé balans is belangrijk, zodat je de opleiding succesvol kunt afronden. Om je daarbij te helpen, faciliteren wij in de randvoorwaarden.

Praktijkopleidingen tot verpleegkundige in de ggz

Praktijkopleidingen tot MBO of HBO verpleegkundige in de ggz

Heb jij een afgeronde vooropleiding in de zorg of wil jij overstappen van een voltijd opleiding naar een leer-werktraject? Dan kun je jouw mbo of hbo opleiding tot verpleegkundige volgen bij GGz Centraal. Tijdens jouw opleiding tot verpleegkundige verzorgen we vanuit GGz Centraal extra lesdagen. Zo specialiseer je je tot verpleegkundige in de psychiatrie.

Lees meer over onze praktijkopleidingen

Vervolgopleiding tot verpleegkundig specialist

Je werkt al een tijd als verpleegkundige en hebt uitgebreide kennis over medicatie en behandeling. Die wil je gebruiken om door te groeien en verantwoordelijkheden over te nemen van de psychiater. Dat kan als je je specialiseert tot verpleegkundig specialist.

Lees meer over de opleiding tot verpleegkundig specialist

Ontwikkel jezelf bij GGz Centraal

Bij GGz Centraal ben je verzekerd van uitdaging in je baan. We zijn een grote organisatie, met verschillende werklocaties en zorgprogramma’s. Dat geeft jou volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen je werk.

Bekijk onze vacatures voor verpleegkundigen