Als verpleegkundige ben je nooit uitgeleerd

Jouw opleidings- en ontwikkelmogelijkheden bij GGz Centraal

Campagne - Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden voor verpleegkundigen
Campagne - Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden voor verpleegkundigen

We vinden jouw persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als jij dat vindt

Nu horen we je al denken: 'kom maar op dan, met die ontwikkelmogelijkheden. Wat hebben jullie mij te bieden?'

Ons antwoord op die vraag? Dat ligt aan wat jij wil. Werken bij een grote organisatie als GGz Centraal betekent dat je diverse mogelijkheden hebt in je loopbaan. Wil jij je specialiseren in een doelgroep? Coördinerende werkzaamheden? Jouw hbo-diploma halen of verder studeren tot verpleegkundig specialist?

Voor verpleegkundigen die het beste uit zichzelf willen halen is er veel mogelijk bij GGz Centraal. Samen kijken we naar wat past bij jouw ambities.

Aan jou de keuze

GGz Centraal is omvangrijk en divers. Daarom kunnen we inspelen op individuele ontwikkelwensen, functie-inhoud en type behandelprogramma. Aan jou de keuze.

Bekijk onze vacatures

Opleidingen hebben een belangrijke plek in onze organisatie

SPV, HBO-V of verpleegkundig specialist: het zijn verschillende opleidingen die je bij ons kunt volgen. Maar wist je dat we ook een scholingstraject hebben over Leefstijl in de ggz of voor verpleegkundigen die zich willen specialiseren in het werken op een HIC?

We faciliteren in goede randvoorwaarden

Een opleiding volgen naast je werk, dat is natuurlijk niet niks. Het behouden van een goede werk-privé balans is belangrijk, zodat je de opleiding succesvol kunt afronden. Om je daarbij te helpen, faciliteren wij in de randvoorwaarden.

Verdiep je in een onderwerp van jouw interesse

Verdiep je in een onderwerp van jouw interesse

Je hebt al je diploma’s al op zak, maar bent nog niet uitgeleerd. De patiëntenzorg kent immers voldoende aspecten.

Waar ligt jouw hart? Bij GGz Centraal krijg je volop de ruimte om je in dat onderwerp te verdiepen. En daar zijn we trots op. Want door die vrijheid om in te gaan op jouw interesses, kun jij als verpleegkundige het beste uit jezelf halen. En dat draagt weer bij aan de goede zorg voor onze patiënten.

Draag bij aan innovaties in de ggz

Vind jij het ook belangrijk om voorop te lopen als het gaat om innovatie in de zorg? Sluit je dan aan bij onze afdeling Innovatie.

We helpen je om een vernieuwingsvraag vorm te geven en te implementeren op jouw afdeling. Denk daarbij aan innovaties zoals zorgrobots of virtual reality (VR). Ook kun je aansluiten bij bestaande innovaties of lid worden van de innovatie-hub en meer leren over innovatie vanuit een organisatorisch perspectief.

Specialiseer je in één van onze doelgroepen

Specialiseer je in één van onze doelgroepen

Je leert toch het meeste in de dagelijkse praktijk. Bij GGz Centraal ben je verzekerd van uitdaging in je baan. We zijn een grote organisatie, met verschillende werklocaties en zorgprogramma’s.

Dat geeft jou de kans om je te specialiseren in een doelgroep van jouw interesse. Of om het juist over een heel andere boeg te gooien.

Bekijk onze vacatures

Aan jou de keuze

Onze recruiters kijken graag met je mee naar jouw mogelijkheden bij GGz Centraal.

Stuur ons een open sollicitatie

Werken in de specialistische ggz

We stimuleren onze medewerkers om ideeën uit te proberen en hun kwaliteiten te ontwikkelen. Geïnspireerde collega's maken het verschil voor patiënten met complexe problematiek.

Lees de verhalen van onze collega's