Als verpleegkundige ben je nooit uitgeleerd

Jouw opleidings- en ontwikkelmogelijkheden bij GGz Centraal

Campagne - 5 manieren - Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden voor verpleegkundigen
Campagne - 5 manieren - Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden voor verpleegkundigen
We vinden jouw persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als jij dat vindt

We vinden jouw persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als jij dat vindt

Werken bij een grote organisatie als GGz Centraal betekent dat je diverse mogelijkheden hebt in je loopbaan. Voor nu én in de toekomst. Door te zorgen voor een goede ‘fit’ met jouw werk, dragen we bij aan je werkplezier en een gezonde werk-privé balans.

Ook denken we mee met verpleegkundigen die een stap willen zetten in hun loopbaan. Wil jij je specialiseren in een doelgroep? Coördinerende werkzaamheden of zelfs een opleiding volgen? Bij GGz Centraal heb je een baan die bij jou past én waarin jij kunt groeien.

Bekijk de vacatures voor verpleegkundige

5 manieren waarop jij je kunt ontwikkelen als verpleegkundige bij GGz Centraal

1. Volg een opleiding of cursus

SPV, HBO-V of verpleegkundig specialist: het zijn verschillende opleidingen die je bij ons kunt volgen. Maar wist je dat we ook een scholingstraject hebben over Leefstijl in de ggz of voor verpleegkundigen die zich willen specialiseren in het werken op een HIC?

We vinden het belangrijk dat jij verder kunt groeien als verpleegkundige in de ggz. Door een opleiding te volgen, een training met jouw team of met e-learnings om snel jouw kennis bij te spijkeren.

Lees het verhaal van Abbygail, die de opleiding tot SPV volgt

2. Verdiep je in een onderwerp van jouw interesse

Waar ligt jouw hart? Bij GGz Centraal krijg je volop de ruimte om je in dat onderwerp te verdiepen. En daar zijn we trots op. Want door die vrijheid om in te gaan op jouw interesses, kun jij als verpleegkundige het beste uit jezelf halen. En dat draagt weer bij aan de goede zorg voor onze patiënten.

Een voorbeeld? Je kunt je als GGz Centraal ontwikkelen tot regie-coördinerend verpleegkundige. Ook als jij een MBO-4 opleiding hebt

Lees meer over werken als regieverpleegkundige in de ggz

3. Draag bij aan innovaties

Vind jij het leuk om mee te werken aan projecten en initiatieven om de zorg te verbeteren? Sluit je dan aan bij onze afdeling Innovatie.

We helpen je om een vernieuwingsvraag vorm te geven en te implementeren op jouw afdeling. Denk daarbij aan innovaties zoals zorgrobots of virtual reality (VR). Ook kun je aansluiten bij bestaande innovaties of lid worden van de innovatie-hub en meer leren over innovatie vanuit een organisatorisch perspectief.

Lees het verhaal van Anja, die virtual reality implementeerde in haar team

4. Specialiseer je in een nieuwe doelgroep

Je leert toch het meeste in de dagelijkse praktijk. Zeker wanneer je besluit te werken in een grote organisatie, met diverse werklocaties en zorgprogramma's. Dat geeft jou namelijk de kans om je te specialiseren in een doelgroep van jouw interesse. Of om het juist over een heel andere boeg te gooien.

Kijk daarom eens mee op een andere afdeling, of bespreek jouw interesse met één van onze recruiters. Zo kun jij blijven leren in jouw dagelijkse werk.

Lees het verhaal van Jurgen, over werken met vluchtelingen

5. Leer van ervaren collega's

In veel van onze zorgprogramma's werken we met multidisciplinaire teams. Collega's met diverse achtergronden en een andere kijk op de problematiek en aanpak. Zo leer je in de samenwerking van de ervaring en visie van collega's met verschillende expertises.

Hoe wil jij je ontwikkelen als verpleegkundige?

Kijken naar de persoon. Dat is belangrijk in onze patiëntenzorg, maar ook in de benadering van onze collega's. Zodat je je als verpleegkundige kunt ontwikkelen op een manier die bij jou past.

Plan een gesprek Open sollicitatie

Onze vacatures voor verpleegkundigen

Aan jou de keuze

Onze recruiters kijken graag met je mee naar jouw mogelijkheden bij GGz Centraal.

Stuur ons een open sollicitatie

Abbygail van Dijk, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) in opleiding
'Het mooie in mijn team is wel echt dat ik de kennis van mijn opleiding tot SPV kan combineren met het leren van ervaren collega's.'
Abbygail van Dijk, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) in opleiding
Ruud van Nus, Verpleegkundig Specialist
'Als verpleegkundig specialist heb ik een aantal medische bevoegdheden. Het is mooi dat dit tegenwoordig kan, het biedt veel groeiperspectief aan verpleegkundigen.'
Ruud van Nus, Verpleegkundig Specialist
Berkan Ozcan, Verpleegkundige in opleiding
'Ik voer vaak mooie gesprekken met patiënten. Hun openheid, waardering en de dankbaarheid voor kleine dingen. Dat zorgt echt voor een positief gevoel in het werk.'
Berkan Ozcan, Verpleegkundige in opleiding