sollicitatieprocedure

Werken met mensen die je hulp hard nodig hebben is wat ons betreft het mooiste werk! Omdat achter elk mens weer een ander verhaal schuilt, omdat je echt iets voor ze kunt doen. Werken bij GGz Centraal betekent werken voor en met kinderen, volwassenen en ouderen die een (chronische) psychische beperking hebben. Wij bieden deze mensen persoonlijke aandacht, professionele zorg en deskundige begeleiding.

quote

'Doe wat je echt graag wilt en je zult geen dag in je leven echt aan het werk zijn'.

Al onze openstaande vacatures worden op deze site getoond. Zie je een passende vacature waar jij jouw reis graag mee wilt starten of vervolgen? Reageer dan via het sollicitatieformulier bij de betreffende vacature en upload jouw gegevens. Sollicitaties per post of mail worden niet meegenomen in de procedure. Als alles goed is gegaan met uploaden ontvang je een eerste automatische ontvangstbevestiging van de afdeling recruitment. Na de sluitingsdatum van de vacature ontvang je, meestal binnen een week tot maximaal 2 weken, een reactie per e-mail op jouw sollicitatie.

Zit jij bij de geselecteerde kandidaten? Dan nodigen wij je uit voor 1 of meerdere gesprekken. Dit is meestal op de locatie waar je gesolliciteerd hebt. Na de gesprekken informeert de vacaturehouder je telefonisch over het wel of niet vervolgen van de procedure en geeft bij afwijzing ook de reden hiervoor aan. Als we met jou verder gaan dan volgt er een gesprek met de personeelsadviseur. In dit gesprek worden de arbeidsvoorwaarden afgesproken.

Ben je niet geselecteerd? Dan sturen we je per e-mail een afwijzing met de reden van afwijzing. Dit kan maximaal 2 weken duren vanaf de sluitingsdatum. Afhankelijk van het aantal reacties kan deze afwijzing soms algemener en soms wat specifieker van aard zijn. Je kunt ervan uitgaan dat alle brieven zorgvuldig worden gelezen en beoordeeld.

Wij vragen voor iedere medewerker die bij ons in dienst komt digitaal een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan. De kosten hiervan mogen achteraf gedeclareerd worden bij GGz  Centraal. De verklaring (origineel) dien je binnen 8 weken te overleggen, anders wordt de arbeidsovereenkomst alsnog ontbonden.

Wij hebben ervoor gekozen om voor een beperkt aantal functies open sollicitaties te accepteren. Deze staan genoemd op de site. Open sollicitaties voor andere functies zullen niet in behandeling worden genomen.

 

Met inhoudelijke vragen over een functie kun je terecht bij degene die genoemd wordt in de vacaturetekst.

Voor andere vragen of klachten met betrekking tot jouw sollicitatie kun je alle werkdagen terecht bij een van de recruiters, via telefoonnummer:
0341 566 891 of 0341 566 607.

Wij committeren ons aan de gedragscode voor werving en selectie van de NVP. Ook beschermen we jouw persoonlijke gegevens, deze worden nooit aan derden verstrekt en er wordt vertrouwelijk met de gegevens omgegaan.

Na een half jaar worden gegevens automatisch geanonimiseerd/vernietigd door het recruitmentsysteem. Mochten jouw gegevens in portefeuille gehouden zijn, dan ontvang je na een half jaar bericht of je deze termijn nog wilt verlengen of dat we de gegevens moeten vernietigen. Bij geen reactie zullen de gegevens automatisch vernietigd worden.