Doorsturen
 
Doorsturen
 

arts/anios High Care

Ben jij die anios met de bereidheid en de flexibiliteit om de uitdaging aan te gaan met de mogelijkheden die er wél zijn? Grijp jij jouw kans, door behandeling efficiënt vorm te geven en met de aanwezige middelen een goed resultaat neer te zetten? Laat dan van je horen!Je komt te werken op de afdelingen acute ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Medici
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Ben jij die anios met de bereidheid en de flexibiliteit om de uitdaging aan te gaan met de mogelijkheden die er wél zijn? Grijp jij jouw kans, door behandeling efficiënt vorm te geven en met de aanwezige middelen een goed resultaat neer te zetten? Laat dan van je horen!

Je komt te werken op de afdelingen acute psychiatrie en intensieve psychiatrie. Als sturend behandelaar draag je zorg voor de medisch psychiatrische behandeling van psychiatrische patiënten. Werken vanuit eenheid van behandelaar betekent dat je behandelaar blijft van een patiënt op welke plek de patiënt ook medische zorg nodig heeft. Tevens doe je farmacotherapeutische behandelingen bij patiënten die door andere disciplines worden behandeld of begeleidt. Er zijn verschillende opleidingsmogelijkheden en je krijgt wekelijks werkbegeleiding en supervisie.

Wat heb je nodig?

 • opleiding tot basisarts en BIG geregistreerd;
 • ervaring is gewenst, maar je kunt ook solliciteren als je net jouw opleiding hebt afgerond;
 • flexibele instelling en enthousiasme om te werken in een vernieuwende behandelorganisatie;
 • collegiale houding en goede mogelijkheden tot samenwerking met diverse collega`s.

Wat mag je verwachten?

 • een uitdagende functie binnen een boeiende organisatie die continue in beweging is;
 • als anios wordt je in de gelegenheid gesteld te solliciteren voor de A-opleiding van GGZ centraal;
 • een contract voor 32 uur per week voor bepaalde tijd van 1 jaar;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.215,- en maximaal € 5.046,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.

Waar ga je werken?

Zon & Schild is een grote locatie aan de rand van Amersfoort. Op het terrein is een breed behandelaanbod gehuisvest waardoor patiënten eenvoudig kunnen wisselen van behandeltype of zorgzwaarte. Naast een breed basisaanbod zijn er ook een aantal specialismen op Zon & Schild, die zijn gericht op het behandelen van patiënten met complexe meervoudige problematiek. De bosrijke locatie Zon & Schild biedt voor deze patiënten een rustige en veilige behandelomgeving.
 
High Care is gevestigd in het gebouw Kastanjehof en omvat vier specialistische behandelprogramma’s met ieder een specifieke expertise, te weten: Kliniek voor Intensieve Psychiatrie, Sociale psychiatrie opname, Ouderen psychiatrie en Acute Psychiatrie.
 
Voor ons behandelprogramma High Care zoeken wij een anios voor 32 uur per week. Als anios ben je werkzaam op de afdeling acute psychiatrie en de afdeling intensieve psychiatrie.
 
Algemene Speerpunten binnen de High Care zijn de ontwikkeling van de High Intensive Care zorg-unit, terugdringen van dwang en drang, en het ontmoedigen van middelenmisbruik binnen onze afdelingen. Als kernwaarde van onze dienstverlening staan we voor Gastvrije Zorg.

Solliciteren

Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature arts/anios High Care graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Ariane de Ranitz (psychiater/hoofd behandelprogramma) bereikbaar via telefoonnummer 06- 127 31 843 of met Peter Versteeg (hoofd bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer 06- 232 88 946 .

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 02-05-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen