Doorsturen
 
Doorsturen
 

AIOS GGz Centraal

Leren van elkaar!Uitgangspunt is dat u als arts in opleiding het vak psychiatrie zelfstandig in al zijn facetten leert uit te voeren, goed op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen en relevante literatuur kritisch weet te beoordelen. Het doel van onze opleiding is dat wij vakbekwame, competente psychiaters als ...

  • Regio: AmersfoortHilversumErmeloAlmereLelystad
  • Vakgebied: OpleidingsplaatsenMedici
  • Opleidingsniveau: WO
  • Aantal uren per week: 38 uur

Wat ga je doen?

Leren van elkaar!
Uitgangspunt is dat u als arts in opleiding het vak psychiatrie zelfstandig in al zijn facetten leert uit te voeren, goed op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen en relevante literatuur kritisch weet te beoordelen. Het doel van onze opleiding is dat wij vakbekwame, competente psychiaters als medisch specialist afleveren.


 

Wat heb je nodig?

U bezit een artsendiploma, hebt een loyale, collegiale en flexibele werkhouding en u bent leergierig, breed georiënteerd en stressbestendig.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een contract voor 38 uur per week voor de duur van de opleiding. U kunt uw opleiding na het eerste jaar ook parttime (32 uur per week) volgen.

Kijk voor de aandachtsgebieden ook op de website: http://www.opleidingsetalage.nl.

Het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (maximaal € 4.917,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek).

Wij hebben een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. U kunt deze vinden op onze website.

Waar ga je werken?

Innova, instituut voor opleiden, onderzoek en innovatie van GGz Centraal.
Bezoek onze website (www.ggzcentraal.nl) voor meer informatie over de vacature AIOS en onze organisatie en klik hier voor meer informatie over de opleiding.

Solliciteren

Bent u geïnteresseerd in de vacature AIOS en onze opleiding, neemt u dan voor meer informatie gerust contact op met één van onze opleiders. U bent van harte welkom!

Dit kan via Karin Geelen en Ingrid de Bruine, opleidingssecretaresses, telefoon 0341 566564 of 033 - 4 609 829. En per mail via : k.vangeelen@ggzcentraal.nl en i.debruine@ggzcentraal.nl.

Wilt u solliciteren? Stuur dan uw CV en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van Dr. Harold J.G.M. Van Megen, opleider Psychiatrie en Geriatrie.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kunt u vinden op onze website onder ‘werken’.

Dit is een doorlopende vacature. Binnen 14 dagen kunt u een eerste reactie verwachten op uw sollicitatie.
De selectiegesprekken worden doorlopend gepland. De instroommomenten zijn in april en oktober.

Reageren kan tot 22-01-2019.

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen